Tilkobling med mobilenheten

Deeper-ekkoloddet slår seg automatisk på når det er i vann eller koblet til en strømkilde. Når det ikke er i vann eller lades, slås det automatisk av for å spare batterilevetid.
Hvis du vil bruke Deeper-ekkoloddet, må du laste ned appen fra App Store eller Google Play. Du vil se en registreringsskjerm første gang du åpner appen. Kun registrerte brukere får tilgang til alle funksjonene i appen.

Tilkobling med en mobilenhet fra Android:

  • Sørg for at Deeper-ekkoloddet er slått på (enten koblet til en strømkilde eller i vannet);
  • Åpne Innstillinger på smarttelefonen eller nettbrettet, og slå på Wi-Fi;
  • Finn Deeper ekkolodd i Wi-Fi-enhetens liste og klikk for å koble det til;
  • Når du blir bedt om passordet, skriv inn 12345678
  • Slå av Smart Network Switch-funksjonen (hvis tilgjengelig på enheten)

Deeper er nå koblet til mobilenheten. Det kan hende du ser at Internett ikke er tilgjengelig, eller noe lignende. Ta det med ro, dette er normalt. Det betyr bare at mobilenhetens Wi-Fi-forbindelse nå brukes til Deeper-ekkoloddet og ikke til Internett.

 

Tilkoble Deeper med en iPhone eller iPad
Følg disse trinnene hvis du bruker en iPhone eller iPad:

  • Sørg for at Deeper-ekkoloddet er slått på (enten koblet til en strømkilde eller i vannet);
  • Åpne Innstillinger på mobilenheten, åpne deretter Mobildata og sjekk at Wi-Fi Assist-funksjonen er slått av. Dette er viktig for når denne funksjonen er aktiv, kan forbindelsen til Deeper-ekkoloddet bli ustabil.
  • Deretter åpner du Innstillinger på mobilenheten, velger Wi-Fi og slår det på.
  • Finn Deeper i listen over tilgjengelige Wi-Fi-nettverk, og klikk for å koble det til.
  • Når du blir bedt om passordet, skriv inn 12345678

Deeper er nå koblet til iPhonen eller iPaden. Det kan hende du ser at Internett ikke er tilgjengelig, eller noe lignende. Ta det med ro, dette er normalt. Det betyr bare at mobilenhetens Wi-Fi-forbindelse nå brukes til Deeper-ekkoloddet og ikke til Internett.

 Du kan prøve ekkoloddet hjemme, men du vil sannsynligvis ikke se fisk nøyaktig

Hvis du legger Deeper i en fisketank, kopp, bøtte, badekar eller en lignende beholder hjemme, kan du slå på enheten og tilkoble den med mobilenheten. Men mest sannsynlig vil ikke enheten kunne skanne riktig – du vil sannsynligvis bare se en tom skjerm og statusmeldingen: For grunt eller for dypt.
Hvis Deeper er satt til smal (7 °), kan du til og med se "fantom" -fisk og andre merkelige avlesninger på skjermen.
Dette er normalt, Deeper-ekkoloddet er utformet for skanning i brede, åpne farvann som elver, innsjøer og i havet. I små, grunne og lukkede farvann prøver ekkoloddet å skanne, men mottar for mange ekkoloddreturer fra bunnen og veggene i tanken, og kan ikke foreta en nøyaktig avlesning. Les mer om hvordan ekkolodd fungerer.