Feste for fiske fra land

Følg disse trinnene for å sette opp for å fiske fra land med Deeper:

  • Sørg for at toppdekselet er skrudd ordentlig på, slik at vanntett-merkene er perfekt justert. Vri toppdekselet mot klokken til det senkes ned, og vri det med klokken til det er skrudd ordentlig fast.
  • Ta en festbolt og fest det til fiskelinen.
  • Skru festebolten godt fast inn i riktig festepunkt. Bruk det midterste festet hvis du fisker fra en brygge eller molo. Bruk det nederste festet hvis du fisker fra land.

ⓘ Bruk kun en festebolt – den andre bolten som følger med i esken er en ekstra. Sørg for at du bruker riktig festepunkt. Bruk av feil festpunkt vil føre til at enheten vipper i vannet, som påvirker tilkoblingen og nøyaktigheten av ekkoloddavlesningene.


Før du kaster ut Deeper-ekkoloddet er det veldig viktig å sørge for at det er riktig festet til linen og stangen. Sørg for å feste det riktig og sjekk disse punktene hver gang du fester Deeper-ekkoloddet:

  1. Passerer linen riktig gjennom toppunktet (den siste og minste linestyringen på stangen)? Hvis det er sløyfe eller knute på linen her, kan linen ryke når du kaster, og du kan miste ekkoloddet.
  2. Bruker du en line av god kvalitet som ikke er slitt eller frynsete?

Er linen fastbundet til festebolten på Deeper? Dette er viktig fordi ekkoloddet kan falle av hvis det ikke er skikkelig festet.