Feste for kajakk, gummibåt eller båtfiske

Følg disse trinnene for å sette opp for å fiske fra båt med Deeper:

• Sørg for at toppdekselet er skrudd ordentlig på, slik at vanntett-merkene er perfekt justert.
  • Ta Deeper fleksibel arm eller fleksibel arm 2.0 og fest sikkerhetsremmen på den.
  • Fest Deeper-ekkoloddet til den fleksible armmonteringen:
    •  Hvis du bruker Deeper fleksibel arm, skrur du Deeper-ekkoloddet på den fleksible armmonteringen ved hjelp av det øverste festepunktet. Fest deretter den fleksible armen til fartøyet ved hjelp av krabbeklemmen – fest klemmen til et rundt objekt for best mulig sikkerhet.
    • Hvis du bruker Deeper fleksibel arm 2.0, plasserer du først knutepunktet i plast i det nederste festepunktet til Deeper-ekkoloddet, og strammer deretter skruen fast i det midterste festepunktet. Fest så G-klemmen til hvilken som helst del av båten som er 70 mm / 2,7 tommer eller mindre tykk.

• Fest sikkerhetsremmen til fartøyet.
  • Juster den fleksible støtten for å plassere Deeper-ekkoloddet, slik at det er delvis nedsenket i vannet.

ⓘ Bruk alltid sikkerhetsremmen når du bruker fleksibel arm eller fleksibel arm 2.0. Ikke senk Deeper-ekkoloddet helt – da vil det ikke kunne sende Wi-Fi-signaler tilbake til telefonen.