Kasting og skanning

Kast Deeper til stedet du vil skanne (opptil 100 m / 330 ft unna) og sveiv det inn igjen. Når du sveiver sakte inn, vil du se undervannsskanninger på smarttelefonen eller nettbrettet.

ⓘ Hold smarttelefonen / nettbrettet i en posisjon der det enkelt kan fange opp signalet fra ekkoloddet når du kaster ut og ruller inn Deeper-ekkoloddet. Hvis smarttelefonen / nettbrettet ligger på bakken eller i lommen, kan forbindelsen bli ustabil. Vi anbefaler at du bruker Deeper smarttelefonmontering for fiskestenger.

Med Deeper kan du også opprette kart over undervannstopografi mens du kaster. Følg disse trinnene:

• Velg Landbasert GPS-modus (innstilling > ekkoloddmodus > Landbasert GPS).
  • Kast ut en kort avstand, og vent på at satellittikonet går fra blinkende oransje (søker) til grønt (GPS-tilkobling er etablert).
  • Når ikonet er grønt kan du kaste til det stedet du vil kartlegge, og sveive inn. Kartet i Deeper-appen fylles ut med fargekodede dybdedata.

ⓘ Vær oppmerksom på at det kan ta litt tid før GPS-systemet fanger opp posisjonen din, spesielt hvis du ikke har brukt enheten på en stund. Når du kaster mange ganger kan det hende at satellittikonet endres fra grønt og tilbake til blinkende oransje mellom kastene. Vent til ikonet blir grønt igjen. Et rødt satellittikon betyr at GPS-signalet ikke er tilgjengelig. Dette kan skyldes værforhold, det omkringliggende landskapet, konfigurasjonen av selve satellittene, eller at signalet fra Deeper-ekkoloddet hindres av noe.