Dorging og skanning

Når Deeper-ekkoloddet er montert på fartøyet, kan du begynne å bevege deg over vannet for å skanne eller opprette undervannstopografiske kart. Bruk Båtmodus i Deeper-appen (Innstillinger > Ekkoloddmodus > Båtmodus) for en delt skjermvisning av skanning og kartlegging. Den anbefalte fartgrensen for båten er opptil 5 km / t (2,7 knop).
ⓘ Hold smarttelefonen / nettbrettet i en posisjon der det enkelt kan fange opp signalet fra ekkoloddet når du dorger med Deeper-ekkoloddet. Hvis smarttelefonen / nettbrettet ligger på bakken eller i lommen, kan forbindelsen bli ustabil.