Kaldalt kalapüük erinevates tingimustes - Muulilt, kailt ja jõelt

Saate kasutada oma Deeper Sonarit kaldalt kalastamiseks, sadamates, muulidel ja sildadel (ka merest) ja jõgedel. Kuid te peate sättima varustust vastavalt tingimustele ning püügikohale.
Heitmine muulilt, kailt ning sildadelt
Veenduge, et kinnitaksite oma tamiili või nööri oma Deeperi kolmest kinnituspunktist keskmisele kinnituspunktile (see ei kehti Deeper START-le, millel on ainult üks kinnituspunkt). Vale kinnituspunkti kasutamine põhjustab Deeperi valet asendit vees.
Deeper Sonarid sobivad kasutamiseks soolases vees, nii et võib julgelt kasutada teda muulilt rahulikutes tingimustes. Suured lained võivad mõjutada teie nutitelefoni ühenduvust.

 

Jõe peal püük
Sügavamad sonarid sobivad jõgede sügavuse ja funktsioonide leidmiseks, kui need ei ole väga kiiresti voolavad. Kasutage samu kinnituspunkte, mida kasutaksite järvepüügiks (alt kinnituspunkt jõe kaldast, keskne kinnituspunkt silla või kai ääres).
Oma Deeper Sonari kõige tõhusam kasutamine, kui jõe kalapüük on sügavuse ja omaduste leidmiseks - kui voolud on kiire, võib kala täpseks märgistamine olla raske. Kasutades voolu Deeper Sonari liikumiseks, on see sageli tõhus viis oma jõe piirkondade kaardistamiseks. Kui kasutate Deeper PRO+ või CHIRP+, soovitame kasutada Onshore GPS režiimi (Settings> Sonar> Sonar Mode> Onshore GPS), kuna see võimaldab teil kaardistada jõe sügavuse oma sonari liikumisel voolus.
Kui kasutate Deeper PRO või PRO +, on soovitatav täpseks kaardistamiseks kasutada kitsast lainenurka (290 kHz).
CHIRP + kasutamisel soovitame täpseks kaardistamiseks kasutada High CHIRP või Mid CHIRP režiimi.