Paadist või kajakilt Deeperiga püügi põhitõed.

Deeper PRO, PRO + ja CHIRP + sobivad järelvedamiseks kajakist või paadist, kasutades Deeper Flexible Arm Mount kinnitust. Te võite ka Deeperit paadist heita, et skaneerida raskesti ligipääsetavaid kohti või vältida järelvedamist sihtpiirkondade vahel. Deeper START sobib kasutamiseks kajakist või paadist.

 

Järelvedamine


Kui olete Deeper PRO, PRO + või CHIRP + kinnitanud paadi külge, kasutades Flexible Arm Mount kinnitust, olete valmis järelvedamiseks. Sõitmine mõõdukal kiirusel (näiteks 3,5 mph / 5 kmh) sobib üldise sügavuse mõõtmiseks. Kalade täpseks leidmiseks ja veealuse struktuuri üksikasjalikuks skaneerimiseks sõitke kiirusega 2 mph / 3kmh või aeglasemalt.

Kaardistamine

Deeper App kasutab GPS-i nutitelefonis või tahvelarvutis, et luua batümeetrilisi (veealuse kontuuri) kaarte. Selle funktsiooni jaoks valige paadirežiim (Seaded> Sonar> Sonari režiim> Paadirežiim). Saate jaotatud ekraanikuva, kus kuvatakse nii teie kaardistamine kui ka sonari näidud.
Kui kasutate Deeper PRO või PRO +, on soovitatav kaardistamise täpsuse tagamiseks kasutada kitsast kiirgenurka (290 kHz).
CHIRP + kasutamisel soovitame kaardistamise täpsuse tagamiseks kasutada kõrget CHIRP või Mid CHIRP funktsiooni.

Skaneerimine


Skaneerimiseks saate jätkata paadirežiimis (jagatud ekraani kuva näitab ka skaneerimist ja saate kohandada, kui suur osa ekraanist võtab kaart) või lülitub standardrežiimile täisekraanil skaneerimiseks. Ära unusta, et valida on 3 värvipaletti (seaded> sonar> ekraani värvi režiim).