GPS-ühendus ja kasutamine

Nutitelefoni / tahvelarvuti GPS
Deeper kasutab teie nutitelefoni või tahvelarvuti GPS'i mitmesuguste kaardistamisfunktsioonide jaoks, sealhulgas skaneerimiste asukoht ja GPS-i jääaukude märgistamiseks. Nende funktsioonide puhul peab teie nutitelefon / tahvelarvuti paiknema teie Deeper sonarist 3ft / 1 m kaugusel. Kui seadmed on kaugel, on teie sonari asukohateave vale.

Sisseehitatud GPS (Deeper PRO + / CHIRP +)
Deeper PRO + / CHIRP + -is on sisseehitatud GPS-vastuvõtja. See tähendab, et kaartide loomiseks ei pea need mudelid olema nutitelefoniga samas kohas ning te võite neid julgelt heita kaugemale.

 

Kui olete valinud GPS-i kaldarežiimi, vaadake GPS-i olekut olekuribal.

  • GPS leitud tähendab, et teie Deeperi GPS-i asukoht on fikseeritud ja olete kaardistamise alustamiseks valmis.
  • GPS-i otsimine tähendab, et teie Deeper töötleb satelliidi teavet ja teie seadme asukoht on praegu teadmata või kaardistamiseks mitte piisavalt täpne. Kui see ei muutu, järgige tõrkeotsingu juhiseid.
  • Kui GPS-i otsimise olek ei muutu GPS leitud olekuks pikema aja vältel, võib põhjuseks olla, et teie Deeper on siseruumides või paadi katuse all, seade on põhja vajunud või ümbritsev blokeerib GPS-i signaali (näiteks mäekurus või mägises piirkonnas). Kui miski ei blokeeri GPS-i signaali, järgige tõrkeotsingu juhiseid.

GPS-i ühenduvuse maksimeerimine GPS-i kaldarežiimi jaoks.

GPS-i ühenduse parandamise on mõned sammud, mida võite järgida, kui kasutate GPS-i kaldarežiimi.

-Andme oma Deeperile tugeva GPS-ühenduse saavutamiseks aega. Teie Deeper PRO+ GPS-vastuvõtja peab saama ühenduse maa orbiidil olevate satelliitidega ja see ühendus ei pruugi tekkida hetkega. Nende satelliitide kättesaadavus võib erinevatel viisidel varieeruda, mis tähendab, et tugeva GPS-ühenduse tekkimine võib ühel päeval olla kiire ja teisel aeglane. Soovitame panna Deeperi vette, aktiveerides GPS-i kaldarežiimi, seejärel oodata 5-10 minutit, enne kui selle välja tõmbate.

-Kontrollige, kas GPS-i olek on roheline. Kui teie Deeper on saavutanud hea GPS-ühenduse, on GPS-i olekuks „GPS leitud”. Pärast oma Deeperi väljatõmbamist kontrollige veelkord GPS-i olekut. Kui see on läinud tagasi olekusse „GPS-i otsimine”, oodake veidi, et GPS-ühendus taastuks.

-Kontrollige tingimusi ja ümbrust. GPS-i signaali võivad mõjutada ilmastikutingimused ja takistused. Signaal võib olla nõrgem kui ilm on pilvine või vihmane. Seda võivad blokeerida ka takistused, nagu oksad ja elektriliinid.