Kaldalt püügi juhised Deeperiga

Heitmine
- Kinnituspunktid: kaldalt püügiks kinnitage kindlasti oma tamiil või nöör 3'st kinnituspunktist alumisele kinnituspunktile (see ei kehti Deeper START-le, millel on ainult üks kinnituspunkt). Kui kasutate alumise kinnituspunkti asemel mõnda teist kinnituspunkti, põhjustab see Deeperi valet kallet vees

 

 

- Tamiil/Nöör: kõiki meie sonarid on testitud heitmisel 6 lbs / 2,7 kg testi monofiiliga kuni 20 lbs / 9 kg testi punutud nööriga. Veenduge alati, et teie tamiil või nöör oleks heas seisukorras - mitte kulunud ega kahjustatud- enne oma Deeperi Sonari vette heitmist.
- Ridvad: Deeper Sonarid sobivad heitmiseks nii tipu paindega, kui ka keskmise paindega ritvadega. Tipu paindega ridvaga võite heita Deeperit üle pea. Keskmise paindega ridvaga heitke oma Deeperit kasutades külgviske tehnikat.

Sisse kerimine
Deeper Sonari sisse kerimisel on kõige olulisem meeles pidada, et teda peab sisse kerima aeglaselt ja püsivalt. Põhjused, miks:
- Aeglane sissekerimine: Liiga kiiresti kerimine võib teie Deeperit küljelt küljele kallutada. Sellisel juhul ei ole sonari näidud nii täpsed. Näiteks, kui sonar on kallutatud ühele küljele, peab sonari signaal minema sügavamale, enne kui see skaneerib põhja. Selle tulemusena tekivad ebatäpsed mõõdud.
- Kerige ühtlase kiirusega: Ühtlase kiirusega sisse kerimine on samuti tähtis. Pidage meeles, et teie sonar skaneerib pidevalt. See tähendab, et kui seade on statsionaarne, ilmub ekraanile tasane põhi, kuna sonar saadab korduvat signaali põhjast. Kui te kerite ühtlase kiirusega sisse ning põhi jääb ekraanile jätkuvalt tasaseks, siis teate, et see põhi on tõepoolest tasane. Sügavuse muutumisel, on oluline püsiv kerimise kiirust hoida. Kui aeglustate kerimise kiirust, suureneb ekraani pilt järk-järgult. Kiirendades, suureneb pilt. Säilitades püsiva kiiruse, saate täpsed sügavuse mõõdud.