Maksimaalne ühenduvus

Kõik Deeper sonarid loovad oma Wi-Fi signaali, mida kasutatakse sonari andmete saatmiseks nutitelefoni või tahvelarvutisse. Interneti või mobiilsidevõrgu signaali ei ole vaja. Pange tähele, et maksimaalne liitumisvahemik 100m / 330ft PRO / PRO + / CHIRP +, 50m / 165ft jaoks START, 40m / 130ft Deeper 3.0 jaoks on saavutatav ainult täiuslikes tingimustes. Maksimaalse ühendusvahemiku saavutamine sõltub ka nutitelefonist / tahvelarvutist, mida kasutate - tugeva vastuvõtuantenniga nutitelefonid / tabletid võimaldavad saavutada maksimaalse ühenduse.

Nutitelefoni / tahvelarvuti seaded
Üksikasjalik selgitus selle kohta, kuidas ühendada oma Deeper, võib leida meie Quick Guide s. Maksimaalse ühenduse ulatuse saavutamiseks peate Mobile Data välja lülitama. Kui teil on iPhone või iPad, peate ka Wi-Fi Assist funktsiooni välja lülitama. See funktsioon tähendab, et nutitelefon lülitub Wi-Fi signaalilt mobiilsidevõrgu andmetele automaatselt, kui Wi-Fi signaal muutub nõrgemaks. Niisiis, kui te heidate oma Deeper Sonari pikemate visetega kaugemale, tuvastab teie nutitelefon, et Wi-Fi signaal on nõrgenenud ja lülitub mobiilsidevõrku, lahutades teie Deeperi ühenduse. Mõnedel Android-seadmetel on sarnased funktsioonid, mida nimetatakse Smart Network Switchiks.

 

Nutitelefoni või tahvelarvuti paigutamine


Asetage oma nutitelefoni / tahvelarvuti alati nii, et see saaks kergesti saada Wi-Fi signaali oma Deeper Sonarist.
Kui ühendate oma seadet uue seansi alguses, asetage Deeper oma nutitelefoni lähedale (umbes 6,5ft/2m). Kui Wi-Fi-ühendus on loodud, saate seadet juba kaugemale visata.
Üritage alati hoida nutitelefoni / tahvelarvutit kõrgemal veejoonest - eesmärk on 3-5 jalga 1–1,5 m kõrgusel veejoonest. Deeperi Smartphone Mount'i kasutamine on hea viis hoida nutitelefoni kõrgel positsioonil, kust saab kergesti ühendust Deeperiga.
Vältige oma nutitelefoni / tahvelarvuti asetamist maapinnale või taskusse, kui te ekraani ei näe. See võib blokeerida Wi-Fi signaali ja siis tuleb uuesti ühendada.
Keha külge kinnitatud nutitelefoni kaitseümbris/ hoidiku kasutamine võib takistada teie nutitelefoni Wi-Fi-signaali vastuvõtmist ja põhjustada probleeme seoses ühendusega. Kui teil tekib probleeme üheduse loomisega kasutadest kaitseümbrist / hoidjat, eemaldage telefon ümbrisest.
Metallist või süsinikust valmistatud telefoniümbrised võivad ühenduse ulatust vähendada. Kui teil tekib ühenduseprobleeme, eemaldage telefon ümbrise seest.

Paigutage õigesti enda seade ujuma


Wi-Fi signaal ei levi vees. See tähendab, et kui teie Deeperi seade on uputatud vee alla või on alla selle, ei suuda signaal jõuda nutitelefoni või tahvelarvutisse.
PRO / PRO + / CHIRP + / 3.0 mudelite puhul kasutage kaldalt kalapüügi korral alumist kinnituspunkti. Keskmist kinnituspunkti kasutage sadamas või muuli pealt püügil. See tagab, et teie Deeper ujub korralikult vees.
Paadi / kajakilt kalapüügiks Deeper PRO, PRO +, CHIRP + või 3.0-ga veenduge, et paadi äär ei blokeeriks signaali teie Deeperi seadme ja nutitelefoni vahel. Pange tähele, et kui paigaldate oma Deeperit, võib paat kalduda ühele küljele. Seetõttu veenduge, et keskel seistes on Deeper õigesti paigutatud. Kõige täpsemate sonari lugemite saamiseks kalapüügi ajal on soovitatav sõitmise kiirus kuni 2,7 km / h.
Deeperit sisse kerides, veenduge, et te kerite teda sisse aeglaselt, et vesi ei läheks katte peale ning ei blokeeriks signaali.
Tormistes tingimustes võivad tugevad lained lükata Deeperi vee alla, põhjustades Wi-Fi signaali katkestamise.