Bevestigen om te vissen vanaf de oever

Om uw Deeper te gebruiken om te vissen vanaf de oever volgt u de volgende stappen:

  • Zorg ervoor dat de behuizing goed vastgeschroefd is, met de waterdichtheidsmarkeringen perfect uitgelijnd. Om de behuizing vast te draaien draait u hem tegen de klok in tot hij naar beneden klikt. Draai hem daarna met de klok mee tot hij stevig aangedraaid is.
  • Neem een bevestigingsbout en knoop deze stevig vast aan uw vislijn.
  • Draai de bevestigingsbout stevig in het juiste bevestigingspunt. Vist u vanaf een dok of pier gebruik dan het middelste bevestigingspunt. Vist u vanaf de oever gebruik dan het onderste bevestigingspunt.

ⓘ Gebruik slechts één bevestigingsbout; de tweede bout in de doos is een reserve. Zorg ervoor dat u het juiste bevestigingspunt gebruikt. Als u het verkeerde bevestigingspunt gebruikt ligt de sonar gekanteld in het water, wat de verbinding en nauwkeurigheid negatief beïnvloedt.

Voordat u uw Deeper Sonar uitwerpt is het zeer belangrijk om er zeker van te zijn dat hij op de juiste wijze aan uw lijn en hengel is bevestigd. Zorg er elke keer dat u uw Deeper Sonar aan uw hengel bevestigd voor dat u dit op de juiste wijze doet. Controleer de volgende punten:

  1. Loopt uw lijn op de juiste wijze door het bovenste oog van uw hengel? Als de lijn daar een lus maakt of in de knoop zit, kan deze breken tijdens het uitwerpen en verliest u uw sonar.
  2. Gebruikt u lijn van goede kwaliteit die niet versleten of gerafeld is?
  3. Is de lijn stevig bevestigd aan de bevestigingsbout van uw Deeper? Dit is belangrijk want u kunt uw sonar verliezen als de lijn niet stevig bevestigd is.