Om uw Deeper te gebruiken voor ijsvissen, volgt u de volgende stappen:

• Zorg ervoor dat de behuizing goed vastgeschroefd is, met de waterdichtheidsmarkeringen perfect uitgelijnd.
  • Boor uw ijsgat en laat uw Deeper Sonar erin zakken.
  • Gebruik de ijsvismodus in de Deeper App (Instellingen > Sonarmodus > IJsvismodus)
  • Zorg ervoor dat uw Deeper Sonar zich in het midden van het ijsgat bevindt zodat de sonarstralen het ijs niet raken.
  • U hoeft uw Deeper Sonar niet aan een lijn vast te maken, maar voor het gemak of extra gemoedsrust kunt u een bevestigingsbout bevestigen aan het bovenste bevestigingspunt en er een lijn aan verbinden indien u dat wenst.
  • Elk gat waar u uw Deeper in laat zakken wordt automatisch gemarkeerd op uw kaart.

ⓘ Positioneer uw smartphone/tablet zodanig dat het signaal van de sonar makkelijk op te vangen is wanneer u uw Deeper Sonar in een ijsgat laat zakken. Als uw smartphone/tablet zich in een zak in uw kleding bevindt, kan de verbinding onstabiel zijn. Zorg ervoor dat uw smartphone dicht in de buurt van het ijsgat is wanneer u uw Deeper Sonar erin laat zakken. Zo wordt de locatie van elk ijsgat nauwkeurig vastgelegd. Hierna kunt u uw smartphone verder van uw sonar verwijderen.