Als uw Deeper Sonar aan uw boot bevestigd is, vaart u over het water om te scannen of topografische onderwaterkaarten te maken. Gebruik de bootmodus in de Deeper App (Instellingen > Sonarmodus > Bootmodus) voor een scherm dat zowel het scannen als het in kaart brengen weergeeft. We raden aan om niet sneller te varen dan 5 km/h (2,7 knopen).
ⓘ Houd uw smartphone/tablet in een positie zodat het signaal van de sonar makkelijk op te vangen is wanneer u sleept met uw Deeper Sonar. Als uw smartphone/tablet zich op de vloer van uw boot bevindt of in een zak in uw kleding, kan de verbinding onstabiel zijn.