Schroef eerst de behuizing los en open het apparaat. Zorg er altijd voor dat het apparaat droog is alvorens het te openen. Verbind uw Deeper Sonar met een USB-voeding door middel van de inbegrepen kabel. Voor het opladen gebruikt u een standaard oplader voor smartphone of tablet, of u sluit de kabel aan op uw pc, de voeding in uw auto of een USB-aansluiting van een ander apparaat.

Als u uw Deeper aansluit op een stroombron gaat hij automatisch aan. Een oranje lampje knippert ter indicatie dat het apparaat aan het opladen is. Het aantal keer dat het lampje knippert, geeft de status van de batterij aan.

  • Eén keer knipperen: het opladen is net begonnen, de batterij is nog leeg.
  • Twee keer knipperen: 25% opgeladen.
  • Drie keer knipperen: 50% opgeladen.
  • Vier keer knipperen: 75% opgeladen.
  • Als het lampje groen blijft branden is de batterij volledig opgeladen.

 

  • Als het lampje blauw brandt is het te koud om de batterij op te laden. De lithium-ionbatterij kan niet worden opgeladen bij een temperatuur onder de 3 °C/37.4 °F. Laad uw Deeper Sonar op in een ruimte op kamertemperatuur.
  • Een rood lampje betekent een probleem bij het opladen. Probeer in dat geval een andere oplader en kabel te gebruiken. Laat het apparaat vervolgens opladen voor een langere periode (meer dan 1 uur). Als het lampje dan nog rood brandt, neemt u contact op met de klantendienst.

Als uw apparaat is opgeladen schroeft u de behuizing er weer op. Zorg ervoor dat deze goed vastzit, en dat de woorden ‘Water’ en ‘Proof’ perfect op één lijn liggen.

ⓘ Laat uw Deeper nooit te water wanneer hij verbonden is met een laadkabel. Dit kan het apparaat beschadigen en deze schade valt niet onder de garantie. Zorg ervoor dat de behuizing stevig gesloten is en dat de waterdichtheidsmarkeringen perfect zijn uitgelijnd voor u uw Deeper Sonar te water laat.
ⓘ Houd er rekening mee dat u met uw telefoon of tablet maar met één Deeper Sonar tegelijk kunt verbinden. Uw Deeper Sonar kan zich ook maar met één telefoon of tablet per keer verbinden.