Punjenje i povezivanje

Prvo odvrnite gornji poklopac kako biste otvorili uređaj – prije otvaranja se uvijek uvjerite da je uređaj suh. Nakon toga svoj sonar Deeper povežite na USB izvor napajanja pomoću pripadajućeg kabela. Za punjenje koristite standardni punjač za pametni telefon ili tablet ili kabel povežite na svoje osobno računalo, izvor napajanja u automobilu ili USB priključak nekog drugog uređaja.

Kada Deeper povežete na izvor napajanja, automatski se uključuje. Narančasto svjetlo trepće u intervalima kako bi se vidjelo da se uređaj puni. Broj treptaja ukazuje na status napunjenosti baterije.

  • Jedan treptaj znači da je punjenje tek započelo i baterija je još uvijek prazna.
  • Dva treptaja znače da je baterija 25 % napunjena
  • Tri treptaja znače da je baterija 50 % napunjena
  • Četiri treptaja znače da je baterija 75% napunjena
  • Zeleno svjetlo znači da je baterija potpuno napunjena.

 

  • Plavo svjetlo znači da je prehladno za punjenje baterije. Litij-ionska baterija ne može se puniti na temperaturama ispod 3°C. Odnesite svoj sonar Deeper na uvjete sobne temperature i nastavite punjenje.
  • Crveno svjetlo znači da postoji problem s punjenjem. U tom slučaju prvo pokušajte drugi punjač i kabel. Sljedeće, ostavite uređaj na punjenju malo duže (duže od sat vremena). Ako je svjetlo još uvijek crveno, obratite se podršci.

 

Kada je uređaj napunjen, vratite poklopac natrag i čvrsto ga zavrnite, tako da riječi „Water” i „Proof” budu savršeno poravnate.

ⓘ Nikada ne stavljajte Deeper u vodu dok je priključen na kabel za punjenje. To bi moglo oštetiti uređaj, a takvu štetu ne pokriva jamstvo. Prije nego sonar Deeper stavite u vodu, pobrinite se da gornji poklopac uvijek bude zatvoren i da oznake za vodootpornost budu savršeno poravnate.

ⓘ Imajte na umu da se s telefona ili tableta istovremeno možete povezati na samo jedan sonar Deeper. Sonar Deeper također se može istovremeno povezati samo s jednim telefonom ili uređajem.