Način rada Ribolov s broda (serija PRO i CHIRP+)

Sonari Deeper lako se mogu montirati na brodove, kajake i male čamčiće za pecanje pomoću fleksibilnog nosača. Dok pecate u načinu rada Ribolov s broda, možete stvarati batimetričke karte svojih mjesta za pecanje za vrijeme panulanja.

Aplikacija Deeper za vrijeme načina rada Ribolov s broda odmah se povezuje s GPS-om na vašem pametnom telefonu ili tabletu i stvara prilagođene batimetričke karte u stvarnom vremenu koje možete vidjeti na lijevo strani zaslona. Kako biste bili sigurni da su batimetričke mape koje stvarate u načinu rada Ribolov s broda točne, pobrinite se da je sonar Deeper u neposrednoj blizini vašeg pametnog telefona ili tableta jer se koristi njihovim GPS modulom.

Batimetričke se karte automatski spremaju i može im se pristupiti kasnije u odjeljku Povijest vaše aplikacije. Prenijet će se i na vaš račun na platformi Lakebook.

1. Kako biste koristili značajku, uključite način rada Ribolov s broda (nalazi se na gornjoj traci izbornika u glavnom polju Postavke).
2. Značajka mapiranja omogućuje vam trenutni nadzor detalja kontura dna i dubine i pronalaženje najboljih lokacija za ribolov.
3. Bijela linija na karti predstavlja zapisnik GPS-a, dok jačina boje prikazuje dubinu i podvodne konture koje mapirate.
4. Kako biste pristupili zapisnicima skenova svog sonara i batimetričkim mapama, sve s neograničenom pohranom podataka, idite na funkciju Povijest koja se nalazi na gornjoj traci izbornika.

ⓘ Za najbolje iskustvo ribolova s broda preuzmite Karte izvan mreže (pronađite ih u izborniku Postavke). Ako niste preuzeli Karte izvan mreže, aplikacija Deeper koristit će mobilne podatke za informacije o kartama što može izazvati probleme s povezivosti i troškove prijenosa mobilnih podataka.

ⓘ Ako se vraćate na područje koje ste već prije mapirali, vidjet ćete svoje ranije batimetričke skenove prikazane na karti.

ⓘ Novu lokaciju možete mapirati ili se vratiti onoj koja vam se najviše sviđala. Također, ako dvaput kliknete na obojeno područje batimetrije na karti, dobit ćete informacije o dubini na tom mjestu.