Načina rada Ribolov na ledu (serija PRO i CHIRP+)

Sonari Deeper otporni su na hladnoću i dizajnirani su za rad u zimskim uvjetima (to se ne odnosi na Deeper START).

Standardni zaslon u načinu rada Ribolov na ledu ima zaslon tradicionalnog sonara za ribolov na ledu za nadziranje uvjeta ispod leda. Način dometa amplitude (okomiti pokazivač) koji je prikazan na desnoj strani omogućuje vam praćenje pokreta i najmanjeg mamca ili varalice u stvarnom vremenu.

Podijeljeni zaslon prikazuje zaslone običnog sonara i pokazivača za ribolov na ledu na jednom zaslonu. Podaci koji se u stvarnom vremenu prenose s uređaja Deeper omogućuju vam praćenje podvodnih pokreta, uključujući pokrete varalice ili mamca i lokaciju bilo koje ribe.

Možete uključiti i značajku Zumiranje koju ćete pronaći u postavkama izbornika na lijevoj strani.

Značajka Zumiranje omogućuje vam fokusiranje na određeni objekt na okomitom pokazivaču, a zumirano područje možete povećavati i smanjivati. Tako dobivate još bolje praćenje mamaca i ribe u stvarnom vremenu. Taj je alat vrlo precizan za nadziranje i reagiranje na sve podvodne aktivnosti. Ukoliko uočite ribu, pomoću značajke Zumiranje povećajte područje promatranja i usmjerite na nju svoje mamce ili varalicu.

Označavanje rupa u ledu pomoću GPS-a. Aplikacija Deeper će pomoću značajke Označavanje rupa u ledu pomoću GPS-a izravno na kartu snimiti i spremiti sve rupe u ledu u kojima pecate. Za svaku novu lokaciju na kojoj pecate označit će se novo mjesto na karti. Pohranit će se i svi podaci koje Deeper skupi na toj lokaciji. Imat ćete detaljan zapisnik o svakoj rupi u kojoj ste pecali i možete ga ponovo koristiti sljedeći put kada budete pecali na tom mjestu (karta je dostupna i izvan mreže). Ta značajka koristi GPS s vašeg pametnog telefona ili tableta pa se pobrinite da je uređaj čim bliže rupi u ledu u kojoj pecate kada prvi put Deeper spustite u nju. Vaša će se lokacija označiti nakon nekoliko sekundi i svoj telefon možete spremiti.