Krasta makšķerēšana dažādos apstākļos - piestātnes un doki, upju makšķerēšana

Jūs varat izmantot savu Deeper sonāru makšķerēšanai no krasta, no piestātnēm, dokiem un tiltiem (arī sālsūdenī) un upēm. Bet jums būs jāpielāgo iestatīšana un pieeja.


Lietošanai no dokiem, piestātnēm un tiltiem
Pārliecinieties, ka jūsu aukla ir piestiprināta pie vidējā piestiprināšanas punkta uz jūsu Deeper (tas neattiecas uz Deeper START, kam ir tikai viens piestiprināšanas punkts). Izmantojot vienu no citiem piestiprināšanas punktiem, sonārs sēdēs ūdenī nepareizā leņķī.
Deeper sonāri ir piemēroti lietošanai sālsūdenī, tāpēc dodieties uz priekšu un mierīgos apstākļos izmantojiet savu Deeper pie piestātnes. Ja jūrā ir lielāki viļņi, tas var ietekmēt savienojumu ar viedtālruni.

Makšķerējot upēs
Deeperi sonāri ir piemēroti, lai atrastu upju dziļumu un grunts izmaiņas, ar nosacījumu, ka upē nav ļoti liela straume. Izmantojiet to pašu piestiprināšanas punktu, kuru izmantotu ezeru makšķerēšanai (piestiprināšanas punkts apakšā no upes krasta, vidējais piestiprināšanas punkts no tilta vai piestātnes).
Visefektīvākā jūsu Deeper sonāra izmantošana upēs, kad makšķerēšanai ir paredzēta dziļuma un īpašību noteikšanai - kad straume ir strauja, precīzi noteikt zivis var būt grūti. Straumes izmantošana, lai Deeper sonāru novirzītu lejup pa upi, bieži vien ir efektīvs veids, kā apsekot jūsu upes apgabalus. Ja jūs izmantojat Deeper PRO + vai CHIRP +, mēs iesakām izmantot sauszemes GPS režīmu (Iestatījumi> Sonar> Sonar Mode> Onshore GPS), jo tas ļaus jums kartēt upes dziļumu, kad sonārs iet pa straumi.
Ja izmantojat Deeper PRO vai PRO +, augstākai kartēšanas precizitātei ieteicams izmantot šauro staru (290 kHz).
Ja izmantojat CHIRP +, iesakām izmantot aHigh CHIRP vai Mid CHIRP, lai kartēšanas precizitāte būtu augstāka.