Pamata principi makšķerējot no krasta ar Deeper

Pirms to iemet ūdenī
Pievienošanas punkti: krasta makšķerēšanai pārliecinieties, ka esat piestiprinājis savu auklu pie 3 stiprinājuma punkta apakšējā piestiprināšanas punkta, kas atrodas uz jūsu Deeper (tas neattiecas uz Deeper START, kuram ir tikai viens piestiprināšanas punkts). Izmantojot vienu no citiem piestiprināšanas punktiem, hidrolokatoru atradīsies ūdenī nepareizā leņķī.

 

Aukla: Visu mūsu hidrolokatoru pārbaude ir pārbaudīta, izmantojot auklu no 6 mārciņām / 2,7 kg testa monofīlā līdz 20 mārciņam/ 9 kg testa pītā aukla. Pirms sonāra izmešanas vienmēr pārliecinieties, ka jūsu monofīlā vai pītā aukla ir labā stāvoklī - nav sabojāta vai nodilusi.
Makšķeres: Deeper sonāri ir piemēroti lietošanai ar cietākas un vidējas darbības makšķerēm. Ar cietākas darbības makšķerēm jūs varat iemest Deeper metot pāri galvai. Izmantojot vidējas darbības makšķeres, iemetiet savu Deeper, izmantojot sānu mešanas tehniku.

Ievelkot to
Kad Jūs velkat atpakaļ savu Deeper sonāru, pati svarīgāka lieta, ko atcerēties ir tas, ka tas ir jādara lēnām un vienmērīgi. Lūk kāpēc:
Lēnām tiniet iekšā: Pārlieku ātra spoles tīšana var izraisīt Deeper šūpošanos no vienas puses uz otru. Ja tas notiek, sonāra rādījumi būs mazāk ticami. Piemēram, ja sonāru paliec uz vienu pusi, sonāra signālam būs jāceļo tālāk, pirms tas sasniedz grunti. Tā rezultātā dziļums tiks parādīts daudz dziļāks, nekā patiesībā ir.
Vienmērīgi ietiniet auklu: ir svarīgi arī iegūt ierīci vienmērīgā, nepārtrauktā ātrumā. Atcerieties, ka jūsu sonārs patstāvīgi skenē. Tas nozīmē, ja jūsu ierīce ir nekustīga, ekrāna apakšdaļa parādīsies plakana, jo sonārs atkārtoti sūta vienu un to pašu dziļuma nolasījumu. Ja sākat tīt auklu un uz displeja grunts paliek plakana, tad jūs zināt, ka tā tiešām ir plakana grunts. Mainoties dziļumam, piemēram, ja jūs ēkrāna redziet strauju kritumu uz grunts, ir svarīgi saglabāt vienmērīgu ātrumu. Ja palēnināsiet spoles tīšanas ātrumu, displejā slīpums parādīsies pakāpeniskāk. Paātriniet ātrumu, un tas parādīsies stāvāks. Uzturot vienmērīgu ātrumu, jūs iegūsit precīzu norādi par to, cik straujas patiesībā ir dziļuma izmaiņas.

\