Pamati laivu un kajaku makšķerēšanai ar Deeper

Deeper PRO, PRO + un CHIRP + ir piemēroti velcēšanai no kajaka vai laivas, izmantojot Deeper Flexible Arm Mount. Varat arī izmest šīs ierīces no laivas, lai skenētu grūti sasniedzamus punktus vai izvairītos no velcēšanas pa mērķa apgabaliem. Deeper START ir piemērots lietošanai no kajaka vai laivas.

 

Velcēšana
Kad esat piestiprinājis savu Deeper PRO, PRO + vai CHIRP + kajakā vai laivā, izmantojot Deeper Flexible Arm Mount, esat gatavs doties velcēt. Velcēšana ar lielāku ātrumu (piemēram, 3,5 jūdzes stundā / 5 km / h) ir piemērota, lai iegūtu vispārīgus dziļuma rādījumus. Palēniniet ātrumu līdz 2 jūdzēm stundā / 3 km / h vai lēnāk, lai precīzi atrastu zivis un detalizēti pārbaudītu zemūdens struktūru.

Kartēšana
Deeper App izmanto GPS jūsu viedtālrunī vai planšetdatorā, lai izveidotu batimetrisks (zemūdens kontūras) kartes. Lai veiktu šo funkciju, izvēlieties laivu režīmu (Iestatījumi> Sonar> Sonar Mode> Laivas režīms). Jūs saņemsiet sadalītu ekrānu, kurā būs redzami gan kartēšanas, gan hidrolokatoru rādījumi.
Ja izmantojat Deeper PRO vai PRO +, augstākai kartēšanas precizitātei ieteicams izmantot šauro staru (290 kHz).
Ja izmantojat CHIRP +, iesakām izmantot High CHIRP vai Mid CHIRP, lai kartēšanas precizitāte būtu augstāka.

Skenēšana
Skenēšanu varat turpināt laivu režīmā (dalītā ekrāna displejā tiks parādīts arī skenētais un jūs varat pielāgot, cik lielu daļu ekrāna aizņem karte) vai pārslēgties uz standarta režīmu pilnekrāna skenēšanas displejam. Neaizmirstiet, ka ir 3 krāsu paletes, no kurām izvēlēties (Settings > Sonar > Screen Color Mode).