Savienoja maksimizēšana

Visas Deeper ierīces izveido savu Wi-Fi signālu, ko izmanto sonāra datu nosūtīšanai uz viedtālruni vai planšetdatoru. Interneta vai mobilā tīkla signāls nav nepieciešams. Lūdzu, ņemiet vērā, ka maksimālo savienojuma diapazonu 100 m / 330 pēdas PRO / PRO + / CHIRP +, 50 m / 165 pēdas, START 40 m / 130 pēdas Deeper 3.0 var sasniegt tikai perfektos apstākļos. Spēja sasniegt maksimālo savienojuma diapazonu ir atkarīga arī no izmantotā viedtālruņa / planšetdatora - viedtālruņi / planšetdatori ar spēcīgu uztveršanas antenu ļaus sasniegt maksimālo savienojuma diapazonu.


Viedtālruņa un planšetdatora uzstādījumi
Sīkāku skaidrojumu, kā izveidot savienojumu ar dziļāku ierīci, varat atrast mūsu rokasgrāmatā. Lai sasniegtu maksimālo savienojuma diapazonu, jums vajadzētu izslēgt mobilo datu savienojumu. Ja jums ir iPhone vai iPad, jums vajadzētu arī izslēgt Wi-Fi Assist funkciju. Šī funkcija nozīmē, ka viedtālrunis automātiski pārslēdzas no Wi-Fi signāla uz mobilā tīkla datiem, ja Wi-Fi signāls kļūst vājāks. Tātad, izmetot Deeper sonāru lielākos attālumos, viedtālrunis konstatē, ka Wi-Fi signāls ir palicis vājāks, un pārslēdzas uz mobiliem datiem, atvienojot Deeper. Dažām Android ierīcēm ir līdzīgas funkcijas, ko sauc par Smart Network Switch.

Kā novietot Jūsu viedtālruni vai planšeti


Vienmēr novietojiet viedtālruni / planšetdatoru tā, lai tas varētu viegli uztvert Wi-Fi signālu no jūsu Deeper sonāra.
Kad jūs savienojat pārī ierīces jaunās sesijas sākumā, ielieciet Deeper ierīci ūdenī tuvu viedtālrunim (apmēram 6,5 pēdas / 2 metri). Kad ir izveidots Wi-Fi savienojums, jūs varat ierīci izmest tālāk.
Vienmēr mēģiniet noturēt viedtālruni / planšetdatoru paaugstinātā stāvoklī attiecībā pret ūdens līniju - mērķējiet uz 3-5 pēdām / 1–1,5 m virs ūdens līnijas. Deeper viedtālruņa stiprinājuma izmantošana makšķerēm ir labs veids, kā noturēt viedtālruni augstā vietā, kur to var viegli savienot ar jūsu Deeper.
Nelieciet viedtālruni / planšetdatoru uz zemes vai kabatā, kad neskatāties uz displeju. Tas var bloķēt Wi-Fi signālu, un jums pēc tam būs jāpieslēdzas atkārtoti.
Izmantojot viedtālruņa vāciņu / turētāju, kas piestiprināts pie ķermeņa, var tikt traucēta viedtālruņa spēja uztvert Wi-Fi signālu un var rasties savienojuma problēmas. Ja, lietojot šādu vāciņu / turētāju, rodas savienojuma problēmas, noņemiet tālruni no korpusa vai izņemiet to no vāciņa.
Telefonu korpusi, kas izgatavoti no metāla vai karbona, var samazināt savienojuma diapazonu. Ja, lietojot šādu lietu, rodas savienojuma problēmas, izņemiet tālruni no vāciņiem.

Kā pareizi turēt ierīci peldošu
Wi-Fi signāli nevar pārvietoties caur ūdeni. Tas nozīmē, ka, ja jūsu Deeper ierīce ir iegremdēta zem ūdens vai karājas virs tā, signāls nevarēs sasniegt jūsu viedtālruni vai planšetdatoru.
Modeļiem PRO / PRO + / CHIRP + / 3.0 izmantojiet apakšējo stiprinājuma punktu krasta makšķerēšanai un vidējo piestiprināšanas punktu liešanai no piestātnes vai tilta. Tas nodrošinās, ka jūsu Deeper ierīce peld pareizi.
Makšķerējot ar laivu / kajaku ar Deeper PRO, PRO +, CHIRP + vai 3.0, pārliecinieties, vai laivas puse neaizsedz signālu starp jūsu Deeper ierīci un viedtālruni. Lūdzu, ņemiet vērā: kamēr jūs montējat savu Deeper, laiva var noliekties uz vienu pusi. Tāpēc pārliecinieties, ka, atrodoties laivas vidū, tas ir pareizi novietots un nav noliekts. Lai iegūtu precīzākus hidrolokatoru rādījumus, makšķerējot ar laivu, ieteicamais velcēšanas ātrums ir līdz 2,7 mph / 5 km / h.
Ietinot auklu ar spoli, pārliecinieties par to, lai ūdens neiet pāri Deeper sonāram, kas var bloķēt signālu. Tiniet spoli lēnām.
Bargos laika apstākļos spēcīgi viļņi var iegremdēt jūsu Deeper ierīci, izraisot Wi-Fi signāla pārtraukšanu.