Основні принципи риболовлі з човна та байдарки з ехолотом Deeper

Ехолоти Deeper PRO, PRO+ та CHIRP+ підходять для тролінгу з байдарки чи човна за допомогою гнучкого кріплення Deeper Flexible Arm. Ви також можете закидати ці ехолоти з човна, щоб просканувати важкодоступні райони або щоб обійтися без тролінгу. Ехолот Deeper START можна закидати з байдарки чи човна.

 

Тролінг

Встановивши ехолот Deeper PRO, PRO+ або CHIRP+ на байдарку чи човен за допомогою гнучкого кріплення Deeper Flexible Arm, можна починати тролінг. Швидкість 5 км/год підходить для отримання загальних даних про глибину. Зменшіть швидкість принаймні до 3 км/год, щоб знайти рибу і детально дослідити підводні об'єкти.

Створення карт

Додаток Deeper використовує GPS приймач вашого смартфона чи планшета для створення батиметричних карт (карт підводного рельєфу) під час тролінгу. Для цього оберіть режим човна (Налаштування > Ехолот > Режим ехолота > Режим човна). На розділеному екрані відобразиться карта і показники ехолота.
Якщо у вас ехолот Deeper PRO або PRO+, рекомендуємо скористатися вузьким променем (290 кГц) для більш точного картографування.
Якщо у вас ехолот Deeper CHIRP+, рекомендуємо скористатися вузьким або середнім променем CHIRP для більш точного картографування. 

Сканування

Для сканування можна залишатися в режимі човна (розділений екран відображатиме дані сканування і, крім того, ви зможете обрати, скільки місця на екрані займатиме карта) або переключитися на стандартний режим, який покаже дані сканування на повний екран. Пам'ятайте, що можна обрати один з трьох варіантів палітри кольорів (Налаштування > Ехолот > Режим кольору екрана).