Риболовля з берега в різних умовах — з пірса, пристані, на річці

Ехолот Deeper можна використовувати для риболовлі з берега, пірса, пристані, моста (включаючи солону воду) і на річці. Необхідно лише змінити налаштування і підхід.

Закидання з пристані, пірса і моста

Прикріпіть волосінь до середньої точки кріплення з трьох наявних на ехолоті Deeper (це не стосується ехолота Deeper START, який має лише одну точку кріплення). Якщо скористатися іншими точками кріплення, ехолот буде розташований на поверхні води під неправильним кутом.

Ехолоти Deeper можна також використовувати у солоній воді, тому без вагань беріть свій ехолот на риболовлю з пристані у спокійну погоду. Якщо море неспокійне, це може вплинути на зв'язок зі смартфоном.

Закидання на річці

Ехолоти Deeper підходять для визначення глибини і підводних характеристик річок, за умови що вони не дуже стрімкі. Використовуйте ті ж точки кріплення, що і для риболовлі на озері (нижню точку кріплення для закидання з берега, середню — з моста або пірса).

Найбільш ефективним при риболовлі на річці є використання ехолота Deeper для визначення глибини і виявлення особливостей дна. Якщо течія швидка, точно позначити рибу буде важко. Щоб просканувати якомога більшу територію річки, можна скористатися течією, яка віднесе ехолот вниз по річці. Якщо у вас ехолот Deeper PRO+ або CHIRP+, рекомендуємо використовувати Береговий режим GPS (Налаштування > Режим ехолота > Береговий режим GPS), оскільки він допоможе нанести на карту глибину річки під час дрейфу ехолота.

Якщо у вас ехолот Deeper PRO або PRO+, рекомендуємо скористатися вузьким променем (290 кГц) для більш точного картографування.

Якщо у вас ехолот CHIRP+, рекомендуємо скористатися високою або середньою частотою CHIRP для більш точного картографування.