Modul barcă (Seria PRO și CHIRP+)

Sonarele Deeper pot fi montate cu ușurință pe bărci, caiace și bărci pneumatice utilizând brațul de instalare flexibil. Atunci când pescuiți în Modul barcă, puteți crea hărți batimetrice ale locurilor de pescuit pe măsură ce sondați.

Atunci când operează în Modul barcă, aplicația Deeper se conectează instantaneu la GPS-ul de pe telefonul sau tableta dvs. pentru a crea hărți batimetrice personalizate în timp real, pe care le puteți accesa din partea stângă a ecranului. Pentru a vă asigura că hărțile batimetrice create în Modul barcă sunt exacte, asigurați-vă că sonarul Deeper se află în apropierea telefonului sau tabletei, întrucât acesta folosește modulul GPS al acestora.

Hărțile batimetrice sunt salvate în mod automat și pot fi accesate ulterior din secțiunea Istoric a aplicației. De asemenea, acestea vor fi încărcate în contul Lakebook.

1. Pentru a utiliza această caracteristică, activați Modul barcă (aflat în bara superioară de meniu din câmpul principal Setări).
2. Caracteristica de cartografiere vă permite să monitorizați instantaneu detaliile de contur ale substratului și adâncimea, precum și să localizați cele mai bune zone de pescuit.
3. Linia albă de pe hartă indică înregistrarea GPS, în timp ce intensitatea culorii indică adâncimea și contururile subacvatice pe care le cartografiați.
4. Pentru a accesa scanările de sonar și hărțile batimetrice, toate cu o stocare nelimitată a datelor, accesați funcția Istoric din bara superioară de meniu.

ⓘ Pentru experiența optimă în cazul pescuitului din barcă, descărcați Hărțile offline (le puteți găsi în meniul Setări). Dacă nu ați descărcat Hărțile offline, Aplicația Deeper va utiliza datele mobile pentru informațiile hărților, fapt ce poate cauza probleme de conectivitate și modificării ale datelor mobile.

ⓘ Dacă reveniți într-o zonă pe care ați cartografiat-o deja, veți viziona scanările batimetrice anterioare afișate pe hartă.

ⓘ Puteți cartografia noua locație sau reveni la cele pe care le apreciați cel mai mult. De asemenea, dacă faceți dublu clic pe o zonă colorată de pe harta batimetrică, veți obține informații cu privire la adâncimea apei în locul respectiv.