Aplicația Deeper va detecta automat modelul care este conectat la telefonul / tableta dvs. și vă va afișa doar setările disponibile pentru modelul respectiv.

General, setări disponibile pentru toate modelele Deeper.

1.      Unități, care vă permite modificarea unităților de adâncime și temperatură. Puteți selecta unități în sistemul metric (m,°C), imperial (ft,°F) și stânjeni marini (ftm,°F).
2.      Luminozitate, care schimbă luminozitatea afișajului de pe telefonul sau tableta dvs.
3.      Caracteristica Hărți offline, care reprezintă modul de descărcare a hărților pentru utilizare offline. Hărțile sunt sortate în funcție de regiune și țară. Odată ce ați descărcat harta din listă, o veți putea accesa în orice moment, chiar dacă nu aveți o conexiune la internet.
4.      Conturi, care vă permite să gestionați setările conturilor personale. Vă puteți deconecta sau conecta în conturile de Facebook sau Google+. Vă rugăm să remarcați că deconectarea de pe cont vă va șterge toate datele care nu au fost sincronizate.
5.      Rulare simulări, care permite activarea sau dezactivarea modului demonstrativ al Aplicației. Această opțiune afișează informații pe ecranul principal atunci când dispozitivul Deeper nu este conectat la telefonul sau tableta dvs.

ⓘ Limba (numai pentru iOS) vă permite selectarea manuală a limbii din aplicație pentru toate opțiunile disponibile. Dispozitivele Android vor utiliza automat limba telefonului dumneavoastră.

 

Setări Sonar: 

1.      Opțiunea Administrarea dispozitive Deeper vă permite să selectați dispozitivul Deeper pe care doriți să îl conectați în cazul în care ați utilizat mai multe dispozitive sau în cazul în care în apropierea dvs. se află mai multe dispozitive Deeper.
2.     Modul sonar vă permite să alegeți între diferite moduri de pescuit: Pescuitul de pe mal, Barcă, Pescuit la copcă, Navomodel de nădire, Afișare doar scanare, Doar scanare (fără GPS). Această setare nu este disponibilă pentru sonarul Deeper START.
3.      Opțiunea Frecvență vă permite să selectați între două frecvențe de operare. Frecvențele diferite oferă niveluri diferite ale detaliilor de scanare și intensității fasciculului sonar (fascicule cu unghi larg sau îngust). Această setare nu este disponibilă pentru sonarul Deeper START.
4.      Modul culoare ecran vă permite să alegeți paleta de culoare cea mai potrivită pentru vizualizarea datelor de sonar în funcție de mediu, condiții și momentul zilei când sunteți la pescuit. Împreună cu paleta de culoare Clasic, există încă două opțiuni - Zi și noapte - care poate fi folosită pentru vizualizarea optimă a citirilor sonar fie în condiții de soare puternic (Mod de zi), fie în condiții de luminozitate scăzută (Mod de noapte). Această setare nu este disponibilă pentru sonarul Deeper START
5.      Semnalizatorul intermitent vertical vă permite să vizualizați intensitatea cu care dispozitivul Deeper recepționează citirile sonar. Puteți activa sau dezactiva această opțiune. Această setare nu este disponibilă pentru sonarul Deeper START.
6.      Funcția Pescuit pe timp de noapte trebuie să fie activată atunci când pescuiți noaptea sau în condiții de luminozitate scăzută. Această funcție poate fi activată imediat pe dispozitivul Deeper START, în timp ce în cazul dispozitivelor Deeper PRO, PRO+, CHIRP+ și 3.0 va trebui să înlocuiți mai întâi carcasa standard cu o Carcasă Deeper pentru pescuit pe timp de noapte. Modul de pescuit pe timp de noapte activează o lumină intermitentă care este vizibilă numai printr-o carcasă transparentă.
7.      Caracteristica Alarmă de adâncime activează sau dezactivează notificările acustice care sunt declanșate atunci când adâncimea substratului înregistrată de dispozitivul Deeper se încadrează într-un interval specific de adâncime.
8.      Caracteristica Alarmă de adâncime activează sau dezactivează notificările acustice care sunt redate atunci când dispozitivul Deeper detectează pești.
9.      Caracteristica Etichete cu adâncimea peștilor activează sau dezactivează citirile adâncimii care sunt afișate deasupra pictogramelor pește. Puteți selecta distanța față de suprafață sau distanța față de substrat.

Opțiunea Manual conține manuale pentru modelele 3.0, PRO, PRO+ și CHIRP+ și date de contact pentru Departamentul de asistență clienți.

Opțiunea Aplicație indică versiunea aplicației instalată în mod curent. Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune a aplicației pentru a garanta o performanță superioară.