Înțelegerea ecranului principal

 

Ecranul principal afișează datele de sonar care au fost interpretate de Aplicația Deeper. Partea de sus a ecranului corespunde suprafeței apei care este cea mai apropiată de dispozitivul dumneavoastră Deeper. Partea de jos a ecranului afișează adâncimea apei și substratul.

În momentul interpretării datelor de sonar, rețineți că Deeper înregistrează doar ce se află sub el, iar ecranul derulează în continuu. Partea dreaptă a ecranului afișează cele mai recente date de sonar, iar marginea din dreapta reprezintă citirile actuale. Pe măsură ce sunt recepționate noi date de sonar, datele vechi sunt mutate spre stânga, iar afișajul derulează.

În partea de mijloc jos a ecranului veți putea observa întotdeauna starea sonarul Deeper:

Încărcare

Sonarul este conectat la o sursă de alimentare, iar alimentatorul se încarcă.

Conectat urmat de numele sonarului
(ex. Conectat: Deeper PRO B23A)

Sonarul Deeper este conectat cu succes la dispozitivul mobil.

Deconectat

Conexiunea dintre sonarul Deeper și dispozitivul mobil a fost întreruptă. Faceți clic aici pentru instrucțiuni suplimentare.

Conectare / Reconectare

 

Sonarul dumneavoastră încearcă să realizeze sau să restabilească conexiunea cu dispozitivul mobil. Vă rugăm să așteptați câteva secunde pentru ca dispozitivul să se poată reconecta.

Scos din apă

Dispozitivul dumneavoastră este scos din apă. Dacă observați afișare afișarea acestui mesaj atunci când sonarul este în apă, vă rugăm să curățați senzorii acvatici.

Adâncime prea mică sau prea mare

Sonarul nu poate obține o citire exactă. Motivul cel mai obișnuit este că adâncimea apei este prea mică sau prea mare. Sonarele Deeper prezintă cerințe de adâncime pentru o scanare precisă:

Deeper PRO, PRO+

Adâncimea min. cu fascicul cu unghi îngust 2 ft / 0,5 m; Adâncime min. cu fascicul cu unghi larg 4,3 ft / 1,3 m

Adâncime max. (ambele fascicule) 260 ft / 80 m

Deeper CHIRP+

Adâncime min.:
5,9 in / 0,15 m. CHIRP cu unghi îngust
23,6 in / 0,6 m. CHIRP cu unghi mediu
31,4 in / 0,8 m. CHIRP cu unghi larg

Adâncime max. (toate fasciculele):
328 ft. / 100 metri 

Deeper START

Adâncime min. 4,3 ft / 1,3 m; Adâncime max. 160 ft / 50 m

Deeper 3.0
Adâncimea min. cu fascicul cu unghi îngust 2 ft / 0,5 m; Adâncime min. cu fascicul cu unghi larg 4,3 ft / 1,3 m
Max. 130 ft / 40 m

De asemenea, acest mesaj poate apărea în cazul în care sonarul a fost înclinat pe măsură ce este recuperat sau sondat, fapt ce poate duce la o scanare care nu este efectuată perfect vertical. Mesajul va fi afișat și în cazul în care scanați în medii de apă restrânse, precum în căzi sau piscine.

[Numele Deeper] (fără Conectat)

ex. Deeper PRO B23A

Sonarul și dispozitivul mobil sunt conectat, dar sonarul nu scanează momentan, deoarece se află în Modul repaus (economie acumulator). Pentru a reporni scanarea, dezactivați Modul repaus.