Sincronizarea datelor

Este posibilă crearea unei copii de siguranță pentru toate scanările realizate cu Deeper pe serverul nostru cloud. Această opțiune poate fi utilă pentru:

·       Accesarea tuturor datelor dvs. de pe orice dispozitiv Android sau iOS prin intermediul aplicației Deeper, folosind datele unice de autentificare Deeper.
·       Vizualizarea imaginilor pe care le-ați scanat, precum și a hărților, pe orice computer, prin Lakebook.
·       Eliberarea spațiului pe telefonul dvs. fără a pierde imaginile scanate - puteți salvați datele doar în Deeper cloud.
·       Obținerea tuturor scanărilor existente pe un dispozitiv nou atunci când, spre exemplu, achiziționați un telefon nou.

Orice hărți sau scanări noi vor fi sincronizate automat cu serverul nostru cloud, dar este posibil ca acest lucru să nu survină imediat.

Dacă sesiunea prezintă o pictogramă cloud cu o bifă, atunci înseamnă că este deja sincronizată. Dacă prezintă doar conturul unui nor, atunci încă nu a fost sincronizată.

Pentru a încărca imediat sesiunile nesincronizate, apăsați pur și simplu pictograma din partea din dreapta sus a ecranului (un nor cu o săgeată în sus) atunci când ați accesat modul Istoric. Vă rugăm să vă asigurați că telefonul dvs. este conectat la o rețea stabilă de internet în momentul sincronizării.

Datele nesincronizate sunt accesibile exclusiv de pe telefon, și nu pe vreun alt dispozitiv sau Lakebook.

Imediat ce datele dvs. sunt sincronizate, dispuneți de mai multă flexibilitate în ceea ce privește stocarea acestora. Aveți la dispoziție 2 opțiuni pentru a păstra datele:

-          Sincronizate - aceste date sunt salvate atât pe telefon, cât și în serverul cloud. Pot fi accesate de pe telefon și de pe orice dispozitiv utilizând Aplicația Deeper. De asemenea, hărțile și scanările pot fi vizualizate prin intermediul Lakebook. Datele sincronizate sunt disponibile pe orice dispozitiv, iar hărțile și scanările pot fi vizualizate în Lakebook.

-          La distanță - aceste date sunt salvate exclusiv pe serverul cloud. Acestea nu pot fi accesate imediat prin Aplicația Deeper - dacă doriți să le vizualizați pe telefon sau pe orice alt dispozitiv Android sau iOS, va trebui să le descărcați mai întâi din cloud cu ajutorul Aplicației Deeper. Hărțile și scanările stocate ca date la distanță pot fi în continuare vizualizate prin intermediul portalului web Lakebook.

Scanările dumneavoastră vor fi salate implicit ca date Sincronizate. Pentru a converti o sesiune într-o dată La distanță, ceea ce presupune că nu va mai ocupa spațiu pe telefon, pur și simplu selectați pictograma Ștergere, apoi selectați opțiunea „Ștergeți doar din aplicație”. Pictograma Ștergere va apărea dacă țineți degetul pe scanare (sau îl glisați spre stânga dacă utilizați un dispozitiv Android). Scanările salvate ca date Sincronizate vor apărea normal în aplicație, în timp ce datele La distanță vor apărea, dar numai sub forma unui contur gri.