Modul pescuit la copcă (Seria PRO și CHIRP+)

Sonarele Deeper sunt rezistente la frig și sunt proiectate pentru a face față condițiilor de iarnă (acest lucru nu include modelul Deeper START).

Ecranul standard în Modul pescuit la copcă prezintă un afișaj de semnalizator intermitent tradițional pentru pescuit la copcă pentru monitorizarea condițiilor sub gheață. Iar Modul cu periscop de amplitudine (Semnalizator intermitent vertical) afișat în partea dreaptă vă permite să urmăriți chiar mișcarea celor mai mici momeli sau nade.

Ecranul împărțit ilustrează atât afișajul Sonarului regulat, cât și cel al Semnalizatorului intermitent pentru pescuit la copcă pe un singur ecran. Vizualizarea datelor Deeper transmise în timp real vă permite să urmăriți fiecare mișcare subacvatică, inclusiv mișcarea momelii sau nadei și localizarea oricărui pește.

De asemenea, puteți activa caracteristica de Apropiere, disponibilă în setările detaliate din meniul din partea stângă.

Caracteristica Apropiere vă permite să vă concentrați pe obiecte specifice de pe Semnalizatorul intermitent vertical, precum și să măriți sau micșorați zona apropiată. Acest aspect vă permite o urmărire și mai bună a momelii și peștilor în timp real. Acesta reprezintă un instrument exact pentru monitorizarea și răspunsul la activitatea subacvatică. Dacă observați un pește, utilizați caracteristica Apropiere pentru a mări la maximum observarea, iar apoi pentru a focaliza momeala sau nada.

Marcarea copcilor prin GPS. Aplicația Deeper va înregistra și salva toate copcile în care pescuiți direct pe o hartă cu ajutorul caracteristicii Marcare a copcilor prin GPS. Pentru fiecare locație nouă unde pescuiți, un nou loc va fi marcat pe harta dumneavoastră. De asemenea, vor fi stocate orice date înregistrate de Deeper în locul respectiv. Astfel că veți dispune de o înregistrare detaliată a fiecărei copci în care ați pescuit, pe care o puteți utiliza din nou data viitoare când pescuiți în acest loc (harta este disponibilă offline). Această caracteristică utilizează GPS-ul de pe telefon sau tabletă, așadar, asigurați-vă că dispozitivul dumneavoastră este dispus cât mai aproape de copca unde pescuiți atunci când coborâți sonarul Deeper pentru prima dată; după câteva secunde, locația dumneavoastră va fi marcată și puteți îndepărta telefonul.