Ledus makšķerēšanas režīms (PRO sērija un CHIRP +)

Deeper sonāri ir izturīgi pret aukstumu un ir izstrādāti, lai darbotos ziemas apstākļos (tas neietver Deeper START).
Standarta ekrānam zemledus makšķerēšanas režīmā ir tradicionāls zemledus makšķerēšanas displejs, lai uzraudzītu apstākļus zem ledus. Labās puses displejā redzamais amplitūdas diapazona režīms (vertikālais zibspuldze) ļauj reāllaikā izsekot pat vismazākās pievilināšanas vai ēsmas kustībai.
Dalītā ekrāna displejā vienā ekrānā ir redzami gan parastie sonāri, gan zemledus makšķerēšanas indikatori. Redzot no jums datus, kas padziļināti pārraidīti reāllaikā, ļauj jums sekot katrai zemūdens kustībai, ieskaitot jūsu vilināšanas vai ēsmas kustību un jebkuru zivju atrašanās vietu.
Varat arī ieslēgt tālummaiņas funkciju, kas atrodama detalizētajos iestatījumos kreisās puses izvēlnē.
Palielināšanas funkcija ļauj jums koncentrēties uz noteiktiem objektiem uz vertikālās mirgojošās daļas, kā arī palielināt vai samazināt tuvinātu apgabalu. Tas dod vēl labāku reāllaika vilinājumu un zivju izsekošanu. Tas ir ārkārtīgi precīzs rīks, lai uzraudzītu un reaģētu uz visām zemūdens darbībām. Ja pamanāt zivis, izmantojiet palielināšanas funkciju, lai palielinātu novērošanu, pēc tam mērķējiet to ar savu ēsmu.

GPS āliņģa marķēšana. Deeper App ierakstīs un saglabās visus zivju ledus caurumus tieši kartē ar GPS Ice Hole Marking funkciju. Katrai jaunai jūsu atrašanās vietai jūsu kartē tiks atzīmēta jauna vieta. Tiks saglabāti arī visi dati, kurus jūsu Deeper uztver šajā vietā. Tātad jūs galu galā iegūsiet detalizētu informāciju par katru āliņģi, kuru varēsiet izmantot atkal nākamreiz, kad zvejosiet šajā vietnē (karte ir pieejama bezsaistē). Šī funkcija izmanto GPS tālrunī vai planšetdatorā, tāpēc pārliecinieties, vai ierīce ir pēc iespējas tuvāk āliņģim, kurā makšķerējat, kad pirmo reizi ievietojat Deeper; pēc pāris sekundēm jūsu atrašanās vieta tiks atzīmēta, un jūs varat pārvietot savu tālruni prom.