Laivas režīms (PRO sērija un CHIRP +)

Deeper sonārus var viegli uzstādīt uz laivām, kajakiem un pludiņa caurulēm, izmantojot Flexible Arm Mount. Makšķerējot laivu režīmā, velkot, jūs varat izveidot savu zvejas vietu batimetriskas kartes.
Darbojoties laivu režīmā, Deeper App uzreiz izveido savienojumu ar GPS viedtālrunī vai planšetdatorā un izveido pielāgotas, reāllaika batimetriskas kartes, kuras varat redzēt ekrāna kreisajā pusē. Lai pārliecinātos, ka laivu režīmā izveidotās batimetriskās kartes ir precīzas, pārliecinieties, vai jūsu Deeper sonārs atrodas tuvu jūsu viedtālrunim vai planšetdatoram, jo ​​tas izmanto viņu GPS moduli.
Batimetriskās kartes tiek automātiski saglabātas, un tām var piekļūt vēlāk lietotnes sadaļā Vēsture. Tie tiks augšupielādēti arī jūsu Lakebook kontā.

  1. Lai izmantotu šo funkciju, ieslēdziet Laivas režīmu (atrodas augšējā izvēlnes joslā galvenajā iestatījumu laukā).
  2. Kartēšanas funkcija ļauj jums uzreiz novērot grunts kontūras detaļas un dziļumu un noteikt labākos zvejas apgabalus.
  3. Baltā līnija kartē norāda GPS ierakstu, bet krāsas pakāpe attēlo jūsu kartētās dziļumu un zemūdens kontūras.
  4. Lai piekļūtu sonāru skenējumu ierakstiem un batimetriskām kartēm, visām ar neierobežotu datu glabāšanu, dodieties uz funkciju Vēsture, kas atrodas augšējā izvēlnes joslā.


Ⓘ Lai iegūtu labāko pieredzi laivu makšķerēšanā, lejupielādējiet bezsaistes kartes (atrodiet tās izvēlnē Iestatījumi). Ja neesat lejupielādējis bezsaistes kartes, lietotne Deeper kartes informācijai izmantos mobilos datus, kas var izraisīt savienojamības problēmas un maksu par mobilajiem datiem.
Ⓘ Ja atgriežaties apgabalā, kuru jau esat kartējis, jūs redzēsiet savus iepriekšējos batimetrijas skenējumus, kas parādīti kartē.
Ⓘ Varat plānot jaunu atrašanās vietu vai atgriezties tajā, kas jums patīk vislabāk. Turklāt, divreiz noklikšķinot uz krāsainas batimetrijas zonas kartē, jūs iegūsiet informāciju par dziļumu šajā vietā.