Krasta GPS režīms (tikai PRO + un CHIRP + modeļiem)

Deeper Smart Sonar PRO + un CHIRP + ir GPS uztvērējs, kas ļauj šīm ierīcēm kartēt jūsu makšķerēšanas vietas, izveidojot batimetriskas, grunts kontūru kartes, makšķerējot no krasta. Krasta GPS režīms darbojas tāpat kā laivu režīms, bet klēpjdatora GPS režīma vietā viedtālruņu GPS vietā tiek izmantots iekšējais GPS uztvērējs, kas uzstādīts Deeper PRO + vai CHIRP +.
Atrodoties GPS režīmā krastā, jūs pamanīsiet, ka ekrāna augšdaļā ir GPS statusa ikona.

 

Labs labojums. Kad GPS ikona ir zaļa un nepārtraukti paliek ekrānā, tas nozīmē, ka jūsu Deeper atrašanās vieta ir precīzi noteikta. Visi GPS dati ir piemēroti apakšējās kontūras kartēšanai, tāpēc esat gatavs sākt kartēšanu.
Iegūstamā pozīcija. Kad GPS ikona ir oranža un mirgo, tas nozīmē, ka jūsu Deeper ierīce apstrādā satelīta informāciju un pašlaik jūsu atrašanās vieta ir vai nu nezināma (jūsu Deeper viedais sonārs nav parādīts kartē), vai arī nav pietiekami precīza, lai to izmantotu batimetrijai (jūsu Deeper viedtālrunis). Sonārs ir parādīts kartē). Iespējams, ka dažreiz GPS statuss mainīsies no laba labojuma uz iegūšanas pozīciju, kad pārmetīsiet Deeper ierīci. Pēc ilgāka laika (vairākas dienas / nedēļas) nelietojot ierīci, var paiet ilgāks laiks, lai iegūtu GPS pozīciju, kad to ievieto ūdenī.
Signāls nav pieejams. Kad GPS ikona ir sarkana, tas nozīmē, ka nav GPS signāla. Šis statuss var rasties, ja jūsu Deeper tiek izmantots telpās, transportlīdzekļa iekšpusē, zem laivas jumta, zem blīvas zaļuma vai citos skarbos dabas apstākļos (piemēram, aizās, neapstrādātā ūdenī). Tas var notikt arī tad, ja jūsu Deeper ierīce ir iegremdēta zem ūdens.
Ⓘ Iekšējā GPS uztvērēja darbība ir atkarīga no laika apstākļiem, ainavas īpašībām un satelīta konstelācijas. Apkārtnes augstsprieguma elektrības vadi pasliktinās veiktspēju.