Režim z člunu (řada PRO a CHIRP+)

Sonary Deeper lze snadno upevnit na čluny, kajaky a plovoucí kola pomocí uložení s ohebným ramenem. Při chytání v režimu z člunu můžete během provádění trollingu vytvářet batymetrické mapy vašich míst pro rybaření.
Když používáte režim z člunu, aplikace Deeper App se okamžitě připojí k systému GPS ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu a vytvoří individuální batymetrické mapy v reálném čase, které můžete vidět na levé straně obrazovky. Aby se zajistilo, že batymetrické mapy, které vytvoříte v režimu z člunu, budou přesné, zkontrolujte, zda váš sonar Deeper je při používání svého modulu GPS v těsné blízkosti vašeho chytrého telefonu nebo tabletu.
Batymetrické mapy se automaticky uloží a lze k nim později získat přístup v části historie aplikace. Také budou zavedeny na váš účet Lakebook.

  1. Abyste mohli tuto funkci používat, zapněte režim z člunu (umístěný v horní liště menu v hlavním poli nastavení.
  2. Funkce mapování vám umožňuje okamžitě monitorovat detaily obrysu dna a hloubku a lokalizovat nejlepší oblasti pro chytání.
  3. Bílá čára na mapě označuje záznam GPS, zatímco stupeň barvy udává hloubku a obrysy pod vodou ve vámi mapované oblasti.
  4. Pro přístup k záznamům vašich snímků ze sonaru a batymetrickým mapám, vše s neomezeným ukládáním dat, přejděte na funkci historie umístěnou v horní liště menu.

ⓘ Pro nejlepší zážitky při rybolovu z člunu si stáhněte mapy offline (najdete je v menu nastavení). Jestliže nemáte mapy offline stažené, aplikace Deeper App bude používat pro informace z map mobilní data, což může způsobovat problémy s konektivitou a stahováním mobilních dat.
ⓘ Jestliže se vrátíte do oblasti, kterou jste již mapovali, uvidíte vaše předcházející batymetrické snímky zobrazené na mapě.
ⓘ Můžete mapovat nové místo nebo se vrátit na místa, která se vám nejvíce líbila. Když také dvakrát kliknete na barevnou oblast batymetrie na vaší mapě, získáte informace o hloubce v tomto místě.