Režim rybolovu na dírkách (řada PRO a CHIRP+)

Sonary Deeper jsou odolné vůči chladu a zkonstruovány tak, aby fungovaly v zimních podmínkách (to nezahrnuje model Deeper START).
Standardní obrazovka v režimu rybolovu na dírkách má tradiční zobrazení ukazatele rybolovu na dírkách pro sledování podmínek pod ledem. A režim Amplitude Scope Mode (rozsahu amplitudy) (svislý ukazatel) zobrazený na pravé straně vám umožňuje sledovat pohyb i té nejmenší návnady nebo rybky v reálném čase.
Rozdělená obrazovka ukazuje jak zobrazení normálního sonaru, tak zobrazení ukazatele rybolovu na dírkách na jedné obrazovce. Sledování dat z vašeho sonaru Deeper přenášených v reálném čase vám umožňuje sledovat každý pohyb pod včetně pohybu vaší návnady nebo potěru a polohu jakékoliv ryby.
Také můžete zapnout funkci zoomu nacházející se v podrobných nastaveních v levém menu.
Funkce menu vám umožňuje zaměřit se na konkrétní předměty na svislém ukazateli, a oblast zobrazenou pomocí zoomu můžete zvětšovat nebo zmenšovat. To vám umožňuje ještě lepší sledování návnady a ryb v reálném čase. Toto je mimořádně přesný nástroj pro monitorování a reagování na jakoukoliv podvodní aktivitu. Jestliže uvidíte rybu, můžete použít funkci zoomu pro maximalizaci pozorování a potom se na ni zaměřit s vaší návnadou.

Funkce označování dírek v ledu prostřednictvím GPS. Aplikace Deeper App bude zaznamenávat a ukládat všechny dírek v ledu, u kterých chytáte, přímo do mapy pomocí funkce označování dírek v ledu prostřednictvím GPS. Pro každé nové místo, na kterém chytáte, se na vaší mapě vyznačí nové místo. Jakákoliv data, která váš sonar Deeper v tomto místě zachytí, se také uloží. Takže skončíte s podrobným záznamem každé díry, u které jste chytali, který můžete příště použít znovu, když na tomto místě budete rybařit (tato mapa je k dispozici offline). Tato funkce používá GPS ve vašem telefonu nebo tabletu, proto při prvním použití sonaru Deeper dbejte na to, aby vaše zařízení bylo co nejblíže k díře v ledu, u které chytáte; po několika sekundách se vaše místo vyznačí, a vy se budete moci se svým telefonem vzdálit.