Elemente de bază pentru pescuitul din caiac cu Deeper

Modelele Deeper PRO, PRO+ și CHIRP+ sunt potrivite pentru sondarea cu caiacul sau barca utilizând brațul de instalare flexibil Deeper. De asemenea, puteți lansa aceste dispozitive de pe vas pentru a scana zonele greu accesibile sau pentru a evita sondarea peste zonele țintă. Modelul Deeper START este potrivit pentru lansarea din caiac sau barcă.

 

Sondare

Odată ce ați montat sonarul Deeper PRO, PRO+ sau CHIRP+ pe caiac sau barcă utilizând brațul de instalare flexibil Deeper, puteți începe sondarea. Sondarea la viteze mai mari(spre exemplu, 3,5 mph / 5 km/h) este adecvată pentru obținerea unor citiri generale ale adâncimii. Reduceți viteza până la 2mph / 3kmph sau mai mult pentru indicarea exactă a peștilor și scanarea detaliată a structurilor subacvatice.

Cartografiere

Aplicația Deeper utilizează GPS-ul de pe telefonul sau tableta dvs. pentru a crea hărți batimetrice (contur subacvatic) pe măsură ce sondați. Pentru această funcție, selectați modul barcă (Setări > Mod Sonar > Modul barcă). Veți obține un afișaj cu ecran împărțit care indică atât cartografierea, cât și citirile sonarului.

Dacă utilizați sonarul Deeper PRO sau PRO+, se recomandă utilizarea Fasciculului cu unghi îngust (290 kHz) pentru o precizie mai mare de cartografiere.

Dacă utilizați CHIRP+, vă recomandăm să utilizați CHIRP cu unghi larg sau CHIRP cu unghi mediu pentru o precizie mai mare de cartografiere. 

Scanare

Pentru scanare, puteți continua utilizarea în Modul barcă (afișajul cu ecran împărțit va afișa și scanările, iar dumneavoastră puteți ajusta dimensiunea ecranului ocupată de hartă) sau puteți comuta în Modul standard pentru afișarea scanării pe ecran complet. Rețineți că aveți de ales între 3 palete de culoare (Setări > Sonar > Mod culoare ecran).