Îmbunătățirea la maximum a conectivității

Toate dispozitivele Deeper generează propriul semnal Wi-Fi, care este utilizat pentru a trimite date sonar către telefonul sau tableta dumneavoastră. Nu este necesar un semnal de internet sau rețea celulară. Vă rugăm să rețineți că raza maximă de conectare de 100 m / 330 ft pentru PRO/PRO+/CHIRP+, 50 m / 165 ft pentru START, 40 m / 130 ft pentru Deeper 3.0 poate fi obținută numai în condiții perfect. Obținerea razei maxime de conectare depinde și de telefonul / tableta utilizat/utilizată - telefoanele / tabletele cu o antenă de recepție bună vă vor permite obținerea razei maxime de conectare.

Setările telefonului / tabletei

Puteți găsi o explicație detaliată cu privire la modul de conectare a sonarului Deeper în Ghidul rapid s. Pentru a obține raza maximă de conectare, trebuie să deconectați Datele mobile. Dacă aveți un iPhone sau iPad, trebuie să deconectați și funcția de Asistență Wi-Fi. Această funcție presupune că telefonul va trece automat de la un semnal Wi-Fi la date celulare în cazul în care semnalul Wi-Fi devine mai slab. Așadar, atunci când lansați sonarul Deeper pe distanțe mai lungi, telefonul detectează faptul că semnalul Wi-Fi a devenit mai slab și trece în modul date celulare, deconectând sonarul Deeper. Anumite dispozitive Android prezintă funcții similare denumite Comutator rețea Smart.

Poziționarea telefonului sau tabletei 

Poziționați întotdeauna telefonul / tableta astfel încât să vă permită recepționarea facilă a semnalului Wi-Fi de la sonarul Deeper.

Atunci când asociați dispozitivele la începutul unei noi partide, coborâți sonarul Deeper în apă în apropierea telefonului (aproximativ 6,5 ft / 2 m). Odată ce conexiunea Wi-Fi a fost stabilită, puteți lansa dispozitivul mai departe.

Încercați întotdeauna să mențineți telefonul / tableta în poziție ridicată față de nivelul apei - vizați 3-5 ft / 1–1,5 m deasupra nivelului apei. Utilizarea dispozitivului de montaj pentru telefon Deeper pentru lansete reprezintă o soluție bună pentru a menține telefonul ridicată, pentru ca acesta să se poată conecta ușor la sonarul Deeper.

Evitați așezarea pe pământ sau în buzunar a telefonului / tabletei atunci când nu vă uitați pe afișaj. Acest lucru poate bloca semnalul Wi-Fi și va trebui să vă reconectați.

Utilizarea unei huse / suport de telefon atașată/atașat de corp poate afecta capacitatea telefonului de a recepționa semnalul Wi-Fi și poate cauza probleme de conectivitate. Dacă întâmpinați probleme de conectare în cazul utilizării unei huse/suport în acest mod, scoateți telefonul din husă.

Husele telefoanelor realizate din metal sau carbon pot reduce raza de conectare. Dacă întâmpinați probleme de conectare în cazul utilizării unei huse în acest mod, scoateți telefonul din husă.

Flotabilitatea corectă a dispozitivului dumneavoastră

Semnalele Wi-Fi nu pot fi transmise prin apă. Acest lucru presupune că, dacă dispozitivul Deeper este imersat în apă sau plutește deasupra ei, semnalul nu va ajunge la telefon sau tabletă.

În cazul modelelor PRO / PRO+ / CHIRP+ / 3.0, utilizați punctul inferior de fixare pentru pescuitul de pe mal și punctul median de fixare pentru lansarea de pe un cheu sau doc. Acest lucru va sigura că sonarul Deeper plutește în mod corect.

În cazul pescuitului din barcă / caiac cu un sonar Deeper PRO, PRO+, CHIRP+ sau 3.0, asigurați-vă că partea laterală a bărcii nu blochează semnalul dintre dispozitivul Deeper și telefon. Vă rugăm să observați că în timp ce montați dispozitivul Deeper, barca se poate înclina pe o parte. Prin urmare, asigurați-vă vă acesta este poziționat corect atunci când vă aflați în mijlocul bărcii, iar aceasta nu este înclinată. Pentru citirile sonar cele mai precise atunci când pescuiți din barcă, viteza recomandată de sondare este de până la 2,7 mph / 5 km/h.

Atunci când recuperați sonarul Deeper, asigurați-vă că îl recuperați lent, pentru a vă asigura că apa nu trece peste sonarul Deeper și blochează semnalul.
În condiții de apă agitată, valurile puternice pot imersa dispozitivul Deeper, determinând întreruperea semnalului Wi-Fi.