Bootmodus (PRO-serie en CHIRP+)

Deeper Sonars kunnen eenvoudig worden gemonteerd op boten, kajaks en opblaasboten met behulp van de Flexible Arm Mount. Als u vist met de sonar in Bootmodus kunt u bathymetrische kaarten maken van het viswater terwijl u sleept.
Met de sonar in Bootmodus verbindt de Deeper App direct met de GPS van uw smartphone of tablet om op maat gemaakte, realtime bathymetrische kaarten te maken die u op de linkerkant van uw scherm kunt bekijken. Om ervoor te zorgen dat de bathymetrische kaarten nauwkeurig zijn dient u ervoor te zorgen dat uw Deeper Sonar zich dicht in de buurt van uw smartphone of tablet bevindt, omdat hij gebruikmaakt van de GPS van uw mobiele apparaat.
Bathymetrische kaarten worden automatisch opgeslagen en kunnen later bekeken worden in het onderdeel Geschiedenis van de app. Ze worden ook geüpload naar uw Lakebook-account.

1. Schakel de Bootmodus in om deze functie te gebruiken (deze bevindt zich in de bovenste menubalk van het veld Instellingen).
  2. Met de functie om kaarten te maken kunt u direct bodemcontouren en diepte in detail in de gaten houden en de beste visplekken lokaliseren.
  3. De witte lijn op de kaart representeert de gegevens van de sonar, en de kleurgradiënt de diepte en onderwatercontouren die u in kaart brengt.
  4. Om uw sonarscans en bathymetrische kaarten te bekijken gaat u naar het onderdeel Geschiedenis bovenaan de menubalk. U kunt een ongelimiteerde hoeveelheid gegevens opslaan.

ⓘ Voor de beste ervaring tijdens het bootvissen download u de offline kaarten (u vindt deze in het instellingen-menu). Als u de Offline kaarten niet heeft gedownload gebruikt de Deeper App mobiele data om kaarten weer te geven. Dit kan problemen opleveren voor de verbinding en kosten voor het gebruik van mobiel internet.
ⓘ Als u terugkeert naar een gebied dat u al in kaart heeft gebracht, ziet u de bathymetrische scans die u al gemaakt heeft weergegeven op de kaart.
ⓘ U kunt uw nieuwe locatie in kaart brengen of terugkeren naar uw favoriete plekken. Als u dubbel klikt op een gekleurd gebied op de bathymetrische kaart krijgt u informatie over de diepte van die plek.