IJsvismodus (PRO-serie en CHIRP+)

Deeper Sonars zijn bestand tegen de kou en ontworpen om in winterse omstandigheden te werken (dit geldt niet voor de Deeper START).
Het standaard scherm in de ijsvismodus is voorzien van een traditionele ijsflitser om de situatie onder het ijs in de gaten te houden. Met de Amplitude Scope-modus (verticale flitser) die wordt weergegeven aan de rechterkant kunt u de beweging van zelfs het kleinste aas in realtime volgen.
Het gedeelde scherm laat de normale sonar en de flitser voor ijsvissen op één scherm zien. Door het volgen van de gegevens van uw Deeper in realtime kunt u elke beweging onderwater volgen, inclusief uw aas en de locatie van de vis.
U kunt ook de zoomfunctie inschakelen, deze vindt u in de gedetailleerde instellingen in het menu aan de linkerkant.
Met de zoomfunctie kunt bepaalde objecten beter bekijken op de verticale flitser. U kunt het ingezoomde gebied vergroten of verkleinen. Zo kunt u uw aas nog beter in realtime volgen. Dit is een zeer nauwkeurig hulpmiddel om activiteiten onderwater in de gaten te houden en erop te reageren. Gebruik de zoomfunctie als u een vis ziet om deze nader te observeren, waarna uw aas op de juiste plek uit kunt werpen.

IJsgatmarkering met GPS De Deeper App bewaart alle ijsgaten waar u vist direct op een kaart via de functie IJsgatmarkering met GPS. Elke nieuwe locatie waar u vist wordt op de kaart gemarkeerd. Alle gegevens die u met uw Deeper op die locatie verzamelt worden ook bewaard. Zo heeft u dus een gedetailleerd overzicht van elk gat waar u ooit gevist heeft. Deze informatie kunt u de volgende keer dat u gaat vissen weer gebruiken (de kaart is offline beschikbaar). Deze functie maakt gebruik van de GPS in uw telefoon of tablet, dus zorg ervoor dat uw apparaat zo dicht mogelijk bij het ijsgat is waar u aan het vissen bent terwijl u uw Deeper erin laat zakken. Na een paar seconden is uw positie gemarkeerd hoeft u de telefoon niet meer dichtbij te houden.