Deeper-kaikuluotaimet voidaan helposti asentaa veneisiin, kajakkeihin ja kelluntarenkaisiin joustovarsikiinnikkeellä. Kun kalastat venetilassa, voit luoda batymetrisiä karttoja kalastusapajista uistelun aikana.
Kun käytät laitetta venetilassa, Deeper-sovellus yhdistää välittömästi älypuhelimen tai tabletin GPS-toimintoon ja luo mukautettuja, reaaliaikaisia syvyyskarttoja, jotka ilmestyvät näytön vasemmalle puolelle. Jotta venetilassa luomasi syvyyskartat ovat tarkkoja, varmista, että Deeper-kaikuluotain on lähellä älypuhelinta tai tablettia, koska se käyttää niiden GPS-moduulia.
Batymetriset kartat tallennetaan automaattisesti ja niihin pääsee myöhemmin sovelluksen Historia-osiossa. Ne ladataan myös Lakebook-tilillesi.

  1. Voit käyttää tätä toimintoa ottamalla käyttöön venetilan (löydät sen asetusten pääkentän ylemmältä valikkoriviltä).
  2. Voit kartoitustoiminnon avulla välittömästi seurata pohjan ääriviivojen yksityiskohtia ja syvyyttä sekä paikantaa parhaat kalastusalueet.
  3. Kartan valkoinen viiva näyttää GPS-tiedot, kun taas väriasteikko heijastaa syvyyttä ja vedenalaisia ääriviivoja, joita kartoitat.
  4. Pääset kaikuluotaimen luotauksia ja syvyyskarttoja koskeviin tietoihin siirtymällä yläosan valikkorivin Historia-toimintoon.

ⓘ Saat optimaalisen venekalastuskokemuksen lataamalla offline-kartat (löydät ne Asetukset-valikosta). Jos et ole ladannut offline-karttoja, Deeper-sovellus käyttää mobiilitietoja karttatietoja varten, mikä voi aiheuttaa yhdistettävyysongelmia ja mobiilitietokuormituksia.
ⓘ Jos palaat alueelle, jonka olet jo kartoittanut, näet kartassa aiemmat batymetriset luotauksesi.
ⓘ Voit kartoittaa uuden sijainnin tai palata sijaintiin, josta pidät eniten. Jos kaksoisnapsautat kartan batymetrian värillistä aluetta, saat tämän apajan syvyystiedot.