Pilkintätila (PRO-sarja ja CHIRP+)

Deeper-kaikuluotaimet kestävät kylmää ja ne on suunniteltu toimimaan talviolosuhteissa (paitsi Deeper START).
Pilkintätilan vakioruudussa on perinteinen pilkintävilkkunäyttö, joka seuraa jäänalaisia olosuhteita. Oikealla puolella olevan amplitudin laajuustilan (vertikaalinen jäävilkku) avulla voit seurata pienimmänkin vieheen tai syötin liikettä reaaliajassa.
Jaetun ruutunäytön tilassa näytetään sekä tavallinen kaikuluotaimen näyttö että pilkintävilkkunäyttö. Kun Deeperin tietoja lähetetään reaaliajassa voit seurata kaikkia vedenalaisia liikkeitä, myös vieheen tai syötin liikettä, ja minkä tahansa kalan sijaintia.
Voit myös ottaa käyttöön zoomaustoiminnon, joka löytyy vasemmanpuoleisen valikon yksityiskohtaisista asetuksista.
Voit zoomaustoiminnon avulla lähentää vertikaalisen jäävilkun tiettyihin kohteisiin sekä suurentaa tai pienentää zoomattavaa aluetta. Voit näin seurata viehettä ja kaloja vieläkin paremmin reaaliajassa. Sen ansiosta kaikkea vedenalaista toimintaa voidaan seurata erittäin tarkasti. Jos havaitset kalan, voit maksimoida havainnon zoomaustoiminnon avulla ja kohdistaa siihen sitten vieheesi tai syöttisi.

GPS-pilkkireikämerkintä. Deeper-sovellus tallentaa kaikki pilkkireiät, joista kalastat, suoraan karttaan GPS-pilkkireikämerkinnällä. Kun kalastat uudesta sijainnista, karttaan merkitään uusi apaja. Samalla tallennetaan myös kaikki tiedot, jotka Deeper poimii tästä sijainnista. Saat näin tarkkoja tietoja jokaisesta jääreiästä, josta kalastat, ja voit käyttää näitä tietoja uudelleen seuraavan kerran kun kalastat tässä paikassa (kartta on saatavilla offline-tilassa). Tämä toiminto käyttää GPS:ää puhelimessa tai tabletissa. Muista siis varmistaa, että laite on mahdollisimman lähellä pilkkireikää, josta kalastat, kun pudotat Deeperin ensimmäistä kertaa reikään; sijaintisi merkitään parin sekunnin kuluttua ja voit siirtää puhelimesi toiseen paikkaan.