Deeper-sovellus havaitsee automaattisesti älypuhelimeen/tablettiin yhdistetyn mallin ja näyttää vain sille saatavilla olevat asetukset.

Yleiset asetukset, jotka ovat saatavilla kaikille Deeper-malleille.

1. Yksiköt, joiden avulla voit muuttaa syvyys- ja lämpötilayksiköitä. Voit valita metristen yksikköjen (m, °C), imperiaalisten yksikköjen (ft, °F) ja syliyksikköjen (ftm, °F) välillä.
  2. Kirkkaus, joka muuttaa mobiililaitteen tai tabletin näytön kirkkautta.
  3. Offline-kartat-ominaisuus, joka on tapa ladata karttoja offline-käyttöä varten. Kartat lajitellaan alueen ja maan mukaan. Kun olet ladannut kartan luettelosta, voit käyttää sitä milloin tahansa jopa ilman Internet-yhteyttä.
  4. Tilit, jonka avulla voit hallita henkilökohtaisia tiliasetuksiasi. Voit kirjautua ulos Facebook- tai Google+-tileiltä tai kirjautua niihin sisään. Huomaa, että tililtä uloskirjautuminen poistaa kaikki synkronoimattomat tiedot.
  5. Suorita simulointeja, jonka avulla voit ottaa käyttöön sovelluksen esittelytilan tai poistaa sen käytöstä. Tämä näyttää kaikuluotaimen tiedot päänäytöllä, kun Deeper-laitetta ei ole yhdistetty älypuhelimeen tai tablettiin.

ⓘ Kielen (vain iOS) avulla voit valita manuaalisesti sovelluksen kielen kaikista saatavilla olevista vaihtoehdoista. Android-laitteet käyttävät automaattisesti puhelimen kieltä.

Kaikuluotaimen asetukset:

1. Hallitse Deeper-laitteita -vaihtoehdon avulla voit valita, minkä Deeperin haluat yhdistää, jos sinulla on useampi laite, tai jos lähelläsi on useampi kuin yksi Deeper.
  2. Luotaintilan avulla voit valita eri kalastustiloista: Ranta, Vene, Pilkintä, Syöttivene, Näytä vain luotaus, Vain luotaus (ilman GPS:ää). Tämä asetus ei ole saatavilla Deeper STARTia varten.
  3. Taajuus-vaihtoehdon avulla voit valita kahdesta toimintataajuudesta. Eri taajuudet tarjoavat erilaisia luotaustietotasoja ja kaikuluotaimen säteen leveyksiä (laajat tai kapeat kulmasäteet). Tämä asetus ei ole saatavilla Deeper STARTia varten.
  4. Näytön väritilan avulla pystyt valitsemaan kaikkein sopivimman värivalikoiman kaikuluotaintietojen tarkasteluun kalastuksen ympäristön, olosuhteiden ja ajankohdan mukaan. Perinteisen värivalikoiman lisäksi käytettävissä on kaksi muuta vaihtoehtoa – päivä ja yö –, joita voidaan käyttää kaikuluotainlukemien parhaaseen tarkasteluun joko kirkkaissa aurinkoisissa olosuhteissa (päivätila) tai hämärissä valaistusolosuhteissa (yötila). Tämä asetus ei ole saatavilla Deeper STARTia varten
  5. Vertikaalisen jäävilkun avulla näet Deeperin vastaanottamien kaikuluotaimen paluupulssien voimakkuuden. Voit ottaa sen käyttöön ja poistaa sen käytöstä. Tämä asetus ei ole saatavilla Deeper STARTia varten.
  6. Yökalastus-ominaisuus on otettava käyttöön, kun kalastat yöllä tai hämärissä valaistusolosuhteissa. Se voidaan aktivoida välittömästi Deeper STARTissa, kun taas Deeper PRO-, PRO+-, CHIRP+- ja 3.0-malleissa vakiosuojus on korvattava ensin Deeperin yökalastussuojuksella. Yökalastustila aktivoi vilkkuvan valon, joka näkyy vain läpinäkyvän suojuksen läpi.
  7. Syvyyshälytin-ominaisuus ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ääni-ilmoitukset. Ne laukaistaan, kun Deeperin havaitsema pohjan syvyys on määritetyn syvyysalueen rajoissa.
  8. Kalahälytin-ominaisuus mahdollistaa ääni-ilmoitukset, kun Deeper havaitsee kalan.
  9. Kalojen uintisyvyysmerkintä -ominaisuus ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä uintisyvyyslukemat, jotka näytetään kalakuvakkeiden vieressä. Voit valita etäisyyden pinnasta tai pohjasta.

Käyttöoppaat sisältää 3.0-, PRO-, PRO+- ja CHIRP+-mallien käyttöoppaat sekä asiakastuen yhteystiedot.
Sovellus näyttää sillä hetkellä asennetun sovellusversion. Varmista, että olet asentanut sovelluksen uusimman version optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi.