Päänäytön ymmärtäminen

Päänäyttö näyttää Deeper-sovelluksen tulkitsemat kaikuluotaintiedot. Näytön yläosa vastaa Deeperiä lähinnä olevaa vedenpintaa. Näytön alaosa näyttää veden syvyyden ja pohjan.
Muista kaikuluotaintietojen tulkinnan aikana, että Deeper poimii vain sen alla olevat kohteet ja näyttö vierii jatkuvasti. Näytön oikealle puolelle tulevat uusimmat kaikuluotaintiedot, ja oikeassa reunassa näkyvät senhetkiset lukemat. Samalla kun vastaanotetaan uusia kaikuluotaintietoja, vanhemmat tiedot siirretään vasemmalle ja näyttö vierii.

Näet aina Deeperin tilan näytön alaosassa keskellä:

Lataa

Kaikuluotain on kytketty virtalähteeseen ja akku lataa.

Yhdistetty ja kaikuluotaimen nimi
(esim. Yhdistetty: Deeper PRO B23A)

Deeper-kaikuluotain on yhdistetty onnistuneesti mobiililaitteeseen.

Yhteys katkaistu

Deeper-kaikuluotaimen ja mobiililaitteen välinen yhteys on katkaistu. Saat lisätietoja napsauttamalla tästä.

Yhdistää / yhdistää uudelleen

Kaikuluotain yrittää muodostaa yhteyden tai muodostaa uudestaan yhteyden mobiililaitteeseen. Kestää vähän aikaa, kun laite muodostaa yhteyden uudelleen. Jos laite ei muodosta yhteyttä, saat ohjeita napsauttamalla tästä.

Pois vedestä

Kaikuluotain on pois vedestä. Jos näyttöön tulee tämä viesti, kun kaikuluotain on vedessä, pudista vesianturit (löydät ohjeet tätä varten täältä).

Liian matala tai syvä

Kaikuluotain ei pysty saamaan tarkkaa lukemaa. Yleisin syy tähän on se, että vesi on liian matala tai syvä. Deeperin kaikuluotaimissa on syvyysvaatimukset tarkkaan luotaukseen:

Deeper PRO, PRO+
Kapean säteen vähimmäissyvyys 2 jalkaa / 0,5 metriä; laajan säteen vähimmäissyvyys 4,3 jalkaa / 1,3 metriä
Enimmäissyvyys (kummatkin säteet) 260 jalkaa / 80 metriä
Deeper CHIRP+
Vähimmäissyvyys:
5,9 tuumaa / 0,15 metriä. Kapea CHIRP
23,6 tuumaa / 0,6 metriä. Keskitason CHIRP
31,4 tuumaa / 0,8 metriä. Laaja CHIRP
Enimmäissyvyys (kaikki säteet):
328 jalkaa / 100 metriä
Deeper START
Vähimmäissyvyys 4,3 jalkaa / 1,3 metriä; enimmäissyvyys 160 jalkaa / 50 metriä
Deeper 3.0
Kapean säteen vähimmäissyvyys 2 jalkaa / 0,5 metriä; laajan säteen vähimmäissyvyys 4,3 jalkaa / 1,3 metriä
Enintään 130 jalkaa / 40 metriä

Tämä viesti voi ilmestyä myös silloin, kun kaikuluotain on kallistunut, koska sitä kelataan sisään tai uistellaan, jolloin se ei luotaa suoraan alaspäin (tarkemmat tiedot täällä). Viesti näkyy myös silloin, kun luotaat suljetuissa vesissä, kuten ammeissa tai uima-altaissa.

[Deeperin nimi] (ilman Yhdistetty)
esim. Deeper PRO B23A

Kaikuluotain ja mobiililaite on yhdistetty, mutta kaikuluotain ei sillä hetkellä luotaa, koska se on lepotilassa (akun säästötila). Voit aloittaa luotauksen uudelleen poistamalla lepotilan käytöstä.