Tuotteen käyttöiän pidentäminen

• Varmista, että Deeper-sovellus on aina ajan tasalla. Jos et ole varma, oletko asentanut uusimman version, tarkista Google Play Storesta tai App Storesta, onko Deeper-sovelluksesta uusi versio.
  • Kun sinulla on uusin sovellus, se päivittää valmisohjelmiston automaattisesti Deeper-kaikuluotaimessa, kun muodostat yhteyden Deeperiin. Deeperin laturin varauksen on oltava yli 50 % valmisohjelmistojen päivityksiä varten.
  • Kaikkiin Deeper-kaikuluotaimiin syötetään virtaa litiumpolymeeriakusta. Kun lataat nämä akut säännöllisesti, pidennät niiden käyttöikää. Suosittelemme lataamaan PRO:n, PRO+:n, CHIRP+:n ja STARTin vähintään kerran puolessa vuodessa. Deeper 3.0 on ladattava kahden kuukauden välein, vaikka et käyttäisikään sitä.
  • Säilytä laitetta puhtaassa ja kuivassa ympäristössä. Ihanteellinen lämpötila on 16–22 °C (62–72 °F). Deeperiä ei saa jättää hyvin kuumaan tai kylmään paikkaan pidemmäksi aikaa.
  • Deeper PRO:n, PRO+:n, CHIRP+:n ja 3.0:n yläkansi on aina ruuvattava tiukasti (”Water”- ja ”Proof”-merkkien on oltava kohdakkain).
  • Suojaa Deeperin runko fyysiseltä vauriolta – älä anna sen osua maahan tai kiviin jne. Voimakkaat fyysiset iskut voivat vahingoittaa kaikuluotainta pysyvästi.

Puhdistus

• Puhdista Deeper pehmeällä liinalla.
  • Jos Deeper likaantuu voimakkaasti, puhdista se veteen tai mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla.
  • Älä käytä Deeperin puhdistukseen minkäänlaista hankaavaa sientä tai hiontajauhetta tai mitään liuosta, kuten alkoholia tai bentseeniä, koska Deeperin pinta voi muuten vahingoittua.
  • Vesianturit (kaksi metallipistettä Deeper PRO:ssa, PRO+:ssa, CHIRP+:ssa ja 3.0:ssa) voidaan puhdistaa hankaamalla niitä varoen sienellä. Voit käyttää tarvittaessa sähköistä kosketuspintojen puhdistinta.