Tietojen synkronointi

Voit varmuuskopioida kaikki Deeperillä tekemäsi luotaukset suojattuun pilvipalvelimeemme. Tästä voi olla hyötyä seuraavissa toiminnoissa:

• Kaikkien tietojen käyttö millä tahansa Android- tai iOS-laitteella Deeper-sovelluksessa yksilöllisen Deeper-kirjautumistunnuksen avulla.
  • Kaikkien luotausten ja karttojen tarkastelu millä tahansa tietokoneella Lakebook-alustalla.
  • Älypuhelimen tilan vapauttaminen luotauksia menettämättä – voit tallentaa tietosi vain Deeper-pilvipalveluun.
  • Kaikkien aiempien luotausten siirtäminen uuteen laitteeseen esimerkiksi silloin, kun ostat uuden puhelimen.

Kaikki tekemäsi uudet kartat tai luotaukset synkronoidaan automaattisesti pilvipalvelumme kanssa, tosin se voi kestää hieman.
Jos istunnossa on pilvikuvake rastilla, istunto on jo synkronoitu. Jos istunnossa on vain pilven ääriviivat, sitä ei ole vielä synkronoitu.

Jotta voit välittömästi ladata kaikki synkronoimattomat istunnot, napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta (pilvi ylänuolella), kun olet Historia-tilassa. Varmista, että puhelimesi on yhdistetty vakaaseen Internet-verkkoon synkronoinnin aikana.
Synkronoimattomiin tietoihin pääsee vain puhelimella, ei millään muulla laitteella tai Lakebookin kautta.

Kun tiedot on synkronoitu, voit nyt tallentaa ne joustavammin. Tietoja voi säilyttää kahdella pääasiallisella tavalla:
-          Synkronoitu – tämän tyyppiset tiedot tallennetaan sekä puhelimeen että pilvipalvelimeen. Niihin pääsee puhelimella tai millä tahansa muulla laitteella Deeper-sovelluksen avulla. Karttoja ja luotauksia voi myös tarkastella Lakebookissa. Synkronoituihin tietoihin pääsee millä tahansa laitteella, ja karttoja ja luotauksia voi tarkastella Lakebookissa.
-          Etätallennus – tämän tyyppiset tiedot tallennetaan vain pilvipalvelimellemme. Niihin ei pääse välittömästi Deeper-sovelluksen kautta – jos haluat tarkastella niitä puhelimella tai jollain muulla Android- tai iOS-laitteella, sinun on ladattava ne ensin pilvestä Deeper-sovelluksen kautta. Etätietoina tallennettuja karttoja ja luotauksia voi yhä tarkastella Lakebookin verkkoportaalissa.
Luotauksesi tallennetaan oletusarvoisesti synkronoituina tietoina. Voit muuntaa istunnon etätiedoiksi eli ne eivät vie tilaa puhelimessa. Valitse vain poistokuvake ja valitse sitten ”Poista vain sovelluksesta” -vaihtoehto. Poistokuvake ilmestyy, kun pidät sormea luotauksen päällä (tai liu’utat sitä vasemmalle, jos käytät Apple-laitetta). Synkronoituina tietoina tallennetut luotaukset näkyvät sovelluksessa normaaliin tapaan. Etätiedot näkyvät myös yhä, mutta vain harmain ääriviivoin.