Vaihda Deeper Smart Sonar -sovelluksesi Fish Deeperiin

Emme enää tue vanhaa Deeper Smart Sonar -sovellusta. Lataa Fish Deeper ja saat entistä paremman kalastuskokemuksen!

Vaihda sovelluksesta toiseen tietoja menettämättä

Deeper Smart Sonar -sovelluksesta on helppo vaihtaa Fish Deeperiin. Sinun tarvitsee vain synkronoida tietosi seuraavasti:
1.       Avaa Deeper Smart Sonar -sovellus ja siirry Historia-kohtaan.
2.       Varmista, että olet yhdistänyt laitteesi internetiin. Jos Wi-Fi-yhteyttä ei ole saatavilla, käytetään mobiilidataa.
3.       Paina Pilvi-kuvaketta ja luotauksesi ladataan pilveen.
4.       Kun olet varma, että kaikki istuntosi on synkronoitu, sulje Deeper Smart Sonar -sovellus.
5.       Lataa Fish Deeper -sovellus, jos et ole vielä tehnyt sitä.

6.       Avaa Fish Deeper -sovellus ja kirjaudu sisään samoilla tilitiedoilla, joita käytit kirjautumiseen Deeper Smart Sonar -sovellukseen.
7.       Varmista, että hyväksyt vaaditut sopimukset.
8.       Siirry vasemmanpuoleisen valikon Luotaushistoria-kohtaan, josta löydät kaikki luotauksesi.
9.       Lataa luotaukset laitteellesi tarkasteltaviksi.