Byt app från Deeper Smart Sonar till Fish Deeper

Vi støtter ikke lenger den gamle Deeper smart ekkolodd-appen. Last ned og bruk Fish Deeper for en enda bedre fiskeopplevelse!

Gjør byttet uten å miste data

Det er enkelt å bytte fra Deeper smart ekkolodd-appen til Fish Deeper. Alt du trenger å gjøre er å synkronisere dataene dine. Bare følg disse trinnene:
1.       Åpne Deeper smart ekkolodd-appen og gå til Historikk.
2.       Sørg for at du er koblet til internett. Hvis ikke Wi-Fi er tilgjengelig, vil mobildata bli brukt.
3.       Trykk på skyikonet og skanningene dine lastes opp i skyen.
4.       Når du er sikker på at alle øktene dine er synkronisert, kan du lukke Deeper smart ekkolodd-appen.
5.       Last ned Fish Deeper-appen hvis du ikke har gjort det ennå.

6.       Åpne Fish Deeper-appen og logg på med de samme kontodetaljene du bruker til å logge på Deeper smart ekkolodd-appen.
7.       Godta de nødvendige avtalene.
8.       Gå til Skannehistorikk i menyen øverst til venstre for å finne alle skanningene dine.
9.       Last ned skanningene til enheten din for å se.