Grunnleggende for båt- og kajakkfiske med Deeper

Deeper PRO, PRO + og CHIRP + er egnet for dorging fra kajakken, kanoen eller båten ved bruk av Deepers fleksible armmontering. Du kan også kaste disse enhetene ut fra fartøyet for å skanne områder som er vanskelige å nå, eller for å unngå å dorge over målområdene. Deeper START er egnet for kasting fra kajakk, kano eller båt.

Dorging
Når du har montert Deeper PRO, PRO + eller CHIRP + på kajakken, kanoen eller båten ved hjelp av Deepers fleksible armmontering er du klar til å dorge. Dorging ved høyere hastigheter (for eksempel 3,5 mph / 5 km/t) er egnet for generelle dybdeavlesninger. Senk farten til 2 mph / 3 km/t eller lavere for nøyaktig fiskeavlesning og detaljert skanning av undervannsstruktur.

Kartlegging
Deeper-appen bruker GPS-en i smarttelefonen eller nettbrettet for å opprette batymetriske (undervannskontur) kart mens du dorger. Velg båtmodus (Innstillinger > Sonar > Ekkoloddmodus > Båtmodus) for denne funksjonen. Du får en delt skjerm som viser både kartlegging og ekkoloddavlesning.
Hvis du bruker Deeper PRO eller PRO +, anbefales det å bruke smal stråle (290 kHz) for større nøyaktighet i kartleggingen.
Hvis du bruker CHIRP + anbefaler vi deg å bruke bred CHIRP eller middels CHIRP for større nøyaktighet i kartleggingen.

Skanning
For skanning kan du fortsette i båtmodus (skjermbildet med delt skjerm viser deg også skanninger, og du kan justere hvor mye av skjermen som viser kartet), eller bytte til standardmodus for fullskjermsvisning. Ikke glem at det er tre fargepaletter du kan velge mellom (Innstillinger > Sonar > Skjermfargemodus).