Rantakalastusta eri olosuhteissa – venelaiturit ja satamalaiturit, jokikalastus

Voit kalastaa Deeper-kaikuluotaimen avulla rannalta, venelaiturilta, satamalaiturilta ja sillalta (mukaan lukien suolavedet) sekä joissa. Määritystä ja toimintatapaa on kuitenkin mukautettava.
Heittäminen satamalaiturilta, venelaiturilta ja sillalta
Varmista, että kiinnität siiman Deeperin kolmesta kiinnityskohdasta keskimmäiseen (tämä ei koske Deeper STARTia, jossa on vain yksi kiinnityskohta). Jos käytät muuta kiinnityskohtaa, kaikuluotain saattaa asettua veteen väärässä kulmassa.
Deeper-kaikuluotaimia voi käyttää suolavedessä, joten voit käyttää sitä huoletta satamalaiturilta tyynissä olosuhteissa. Jos meri on aallokkoinen, se voi vaikuttaa yhteyden muodostamiseen älypuhelimeen.

Heittäminen joissa
Deeper-kaikuluotaimia voi käyttää syvyystasojen ja ominaisuuksien etsimiseen joissa, joiden virtaus ei ole kovin nopea. Käytä samoja kiinnityskohtia kuin järvikalastukseen (alinta kiinnityskohtaa joen penkereeltä ja keskimmäistä kiinnityskohtaa sillalta tai venelaiturilta).
Deeper-kaikuluotaimesta on eniten hyötyä jokikalastuksessa syvyyden ja ominaisuuden etsimisessä – kun virtaukset ovat nopeita, se voi vaikeuttaa kalojen tarkkaa merkintää. Paras keino joen alueiden kartoittamiseen on antaa virtauksen kuljettaa Deeper-kaikuluotainta alas jokea pitkin. Jos käytät Deeper PRO+- tai CHIRP+-kaikuluotainta, suosittelemme käyttämään GPS-rantakalastustilaa (Asetukset > Kaikuluotain > Kaikuluotaintila > GPS-rantakalastus). Voit näin kartoittaa joen syvyyden samalla kun kaikuluotain kulkee joen virtauksen mukana.
Jos käytät Deeper PRO- tai PRO+-kaikuluotainta, suosittelemme käyttämään kapeaa sädettä (290 kHz), mikä tarkentaa kartoitusta.
Jos käytät CHIRP+-kaikuluotainta, suosittelemme käyttämään korkeaa CHIRP-asetusta tai keskitason CHIRP-asetusta, mikä tarkentaa kartoitusta.