Kaikki Deeper-laitteet tuottavat oman Wi-Fi-signaalinsa, jota käytetään kaikuluotaintietojen lähettämiseen älypuhelimeen tai tablettiin. Internet- tai matkapuhelinverkon signaalia ei tarvita. Huomaa, että PRO:n/PRO+:n/CHIRP+:n enimmäisyhteysalue 100 m / 330 jalkaa, STARTin 50 m / 165 jalkaa ja Deeper 3.0:n 40 m / 130 jalkaa voidaan saavuttaa vain täydellisissä olosuhteissa. Enimmäisyhteysalueen saavuttaminen riippuu myös käytetystä älypuhelimesta/tabletista – enimmäisyhteysalue voidaan saavuttaa voimakkaalla vastaanottoantennilla varustetuissa älypuhelimissa/tableteissa.

Älypuhelimen/tabletin asetukset
Löydät pikaoppaasta yksityiskohtaisen selityksen yhteyden muodostamisesta Deeperiin. Jotta voit saavuttaa enimmäisyhteysalueen, poista mobiilitiedot käytöstä. Jos sinulla on iPhone tai iPad, kytke myös Wi-Fi-avustajan toiminto pois käytöstä. Älypuhelimesi käyttää tätä toimintoa vaihtaakseen automaattisesti Wi-Fi-signaalista matkapuhelintietoihin, jos Wi-Fi-signaali heikkenee. Kun heität Deeper-kaikuluotaimen pidemmälle veteen, älypuhelin havaitsee Wi-Fi-signaalin heikentymisen, jolloin se vaihtaa matkapuhelintietoihin ja katkaisee yhteyden Deeperiin. Joissakin Android-laitteissa on samantapaisia toimintoja nimeltä Smart Network Switch.

Älypuhelimen tai tabletin asettaminen
Aseta älypuhelin/tabletti aina siten, että voit helposti vastaanottaa Wi-Fi-signaalin Deeper-kaikuluotaimesta.
Kun muodostat laitepareja uuden istunnon alussa, laita Deeper veteen älypuhelimen lähelle (noin 6,5 jalkaa / 2 metriä). Kun Wi-Fi-yhteys on muodostettu, voit heittää laitteen kauemmaksi.
Yritä aina pitää älypuhelin/tabletti vesirajaa korkeammalla eli 3–5 jalan / 1–1,5 metrin korkeudella vesirajasta. Voit vavoille tarkoitetun Deeperin älypuhelimen kiinnikkeen avulla pitää älypuhelimesi korkeammalla, jolloin se voidaan helposti yhdistää Deeperiin.
Vältä asettamasta älypuhelinta/tablettia maahan tai taskuusi, kun et katso näyttöä. Se voi estää Wi-Fi-signaalin ja yhteys on muodostettava siten uudelleen.
Jos käytät kehoosi kiinnitettyä älypuhelinkoteloa/-pidikettä, älypuhelin ei pysty ehkä poimimaan Wi-Fi-signaalia, mikä voi aiheuttaa yhteysongelmia. Jos kohtaat tämän kaltaisia yhteysongelmia kotelon/pidikkeen käytön aikana, poista puhelin kotelosta.
Metallista tai hiilikuidusta valmistetut puhelinkotelot voivat pienentää yhteysaluetta. Jos kohtaat tämän kaltaisia yhteysongelmia, poista puhelin kotelosta.

Laitteen oikean kellumisen varmistaminen
Wi-Fi-signaalit eivät läpäise vettä. Jos Deeper-laite uppoaa veden alle tai roikkuu sen yläpuolella, signaali ei saavuta älypuhelinta tai tablettia.
Käytä PRO-/ PRO+-/ CHIRP+-/3.0-malleille alaosan kiinnityskohtaa ranta-/penkerekalastukseen ja keskiosan kiinnityskohtaa venelaituri-/satamalaiturikalastukseen. Voit näin varmistaa, että Deeper kelluu oikein.
Varmista vene-/kajakkikalastuksessa Deeper PRO:n, PRO+:n, CHIRP+:n tai 3.0:n avulla, että veneen sivu ei estä Deeper-laitteen ja älypuhelimen välistä signaalia. Huomaa, että kun asennat Deeperiä, vene voi kallistua yhdelle puolelle. Varmista sen vuoksi, että laite on asetettu oikein, kun olet keskellä venettä, ja ettei laite ole kallellaan. Saat tarkimmat kaikuluotainlukemat venekalastuksessa käyttämällä suositeltua uistelunopeutta enintään 2,7 mph / 5 kmph.
Kun kelaat Deeper-kaikuluotainta sisään, muista kelata tasaisesti, jotta vesi ei valu Deeperin yli ja estä signaalia.
Myrskysäässä voimakkaat aallot voivat upottaa Deeper-laitteen veteen ja Wi-Fi-signaali katkeaa.