Perusasioita vene- ja kajakkikalastukseen Deeperin avulla

Deeper PRO-, PRO+- ja CHIRP+-kaikuluotaimet sopivat hyvin uisteluun kajakista tai veneestä käyttämällä Deeperin joustovarsi kiinnitystä. Voit myös heittää nämä laitteet veteen veneestä ja luodata näin vaikeapääsyisiä apajia tai välttää uistelun kohdealueiden yli. Deeper START sopii hyvin heittämiseen kajakista tai veneestä.

Uistelu
Kun olet asentanut Deeper PRO-, PRO+- tai CHIRP+-kaikuluotaimen kajakkiin tai veneeseen Deeperin joustovarsi kiinnityksen avulla, olet valmis uisteluun. Nopeampi uistelu (esimerkiksi 3,5 mph / 5 kmph) sopii hyvin yleisten syvyyslukemien saamiseen. Hidastamalla nopeutta vähintään 2 mph:iin / 3 kmph:iin saat tarkkoja kalahavaintoja ja yksityiskohtaisen luotauksen pohjanalaisesta rakenteesta.

Kartoitus
Deeper-sovellus luo älypuhelimen tai tabletin avulla syvyyskarttoja (pohjanalaiset ääriviivat) karttoja uistelun aikana. Valitse tätä toimintoa varten venetila (Asetukset > Kaikuluotain > Kaikuluotaintila > Venetila). Saat jaetun ruudun, jossa näytetään sekä kartoitus että kaikuluotaimen lukemat.
Jos käytät Deeper PRO- tai PRO+-kaikuluotainta, suosittelemme käyttämään kapeaa sädettä (290 kHz), mikä tarkentaa kartoitusta.
Jos käytät CHIRP+-kaikuluotainta, suosittelemme käyttämään korkeaa CHIRP-asetusta tai keskitason CHIRP-asetusta, mikä tarkentaa kartoitusta.

Luotaus

Voit luotausta varten jatkaa venetilassa (jaettu ruutu näyttää myös luotaukset ja voit säätää sitä, miten suuren osan ruudusta kartta peittää) tai vaihtaa vakiotilaan täyden ruudun luotausnäyttöä varten. Älä unohda, että voi valita kolmesta värivalikoimasta (Asetukset > Kaikuluotain > Näytön väritila).