Ехолоти Deeper легко встановлюються на човни, байдарки і надувні одномісні човники за допомогою гнучкого кріплення Flexible Arm. При риболовлі в режимі човна можна створювати батиметричні карти під час тролінгу.

У Режимі човна додаток Deeper миттєво підключається до GPS датчика смартфона чи планшета, щоб створювати персональні батиметричні карти в режимі реального часу, які відображаються ліворуч на екрані. Для забезпечення точності батиметричних карт, створених в Режимі човна, ехолот Deeper має знаходитися в безпосередній близькості до смартфона чи планшета, оскільки він використовує їхній GPS датчик.

Батиметричні карти зберігаються автоматично і доступні у розділі "Історія" додатка. Вони також завантажуються у ваш обліковий запис Lakebook.

1. Щоб скористатися цією функцією, увімкніть Режим човна (розташований у верхньому меню головної панелі налаштувань).
2. Функція картографування дає змогу відразу спостерігати за деталями рельєфу дна та глибиною і виявляти рибні місця.
3. Біла лінія на карті означає запис даних із використанням GPS, а кольорова шкала відображає глибину і підводний рельєф, що наносяться на карту.
4. Щоб отримати доступ до своїх результатів сканувань і батиметричних карт, час зберігання яких не обмежений, перейдіть у розділ "Історія", розташований у верхньому меню.

 

ⓘ Для найкращого користування режимом човна, завантажте офлайн карти (вони знаходяться у меню налаштувань). Якщо вони не завантажені, додаток Deeper використовуватиме мобільні дані, що може спричинити проблеми з підключенням та стягнення плати за використання мобільних даних.

ⓘ Якщо ви повертаєтеся на місцевість, яку ви вже наносили на карту, на карті відобразяться ваші попередні результати сканування.

ⓘ Ви можете створити карту нового місця або повернутися туди, де вам найбільше сподобалося. Якщо двічі натиснути на кольорове місце на карті, ви отримаєте інформацію про його глибину.